Πρόδρομος Πετρίδης: Έτσι θα διαμορφωθεί η νέα εταιρεία

Δημοσιευτηκε:

Πρόδρομος Πετρίδης: Έτσι θα διαμορφωθεί η νέα εταιρεία

Στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στην Cablenet ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης αναφέρθηκε στο θέμα των επενδυτών και τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Δεν θέλουμε επενδυτές που θα εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο κόσμος περιμένει αύριο-μεθαύριο εξέλιξη, δεν είναι εύκολο, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα χρέος που θα το πάρει κάποιος για να το εξοφλήσει σε βάθος χρόνου. Πρέπει να έχει ασφαλιστικές δικλείδες και ο ΑΠΟΕΛ και ο επενδυτής. Έχει συμφωνηθεί κατά 70% πως θα προχωρήσει ο ΑΠΟΕΛ την επόμενη μέρα. Τώρα ανέλαβαν οι δικηγόροι, είναι λεπτοί οι χειρισμοί, μια λέξη μπορεί να τα αναποδογυρίσει όλα. Αν όλα πάνε καλά περιμένω ότι μέχρι τις 25 Μαίου θα καταλήξουμε με την συγκεκριμένη εταιρεία. H εταιρεία εδρεύει σε Ισπανία και Αμερική».

Σε ερώτηση με ποιο τρόπο θα γίνει η συνεργασία, είπε: «Θα πάρουν ένα ποσοστό της εταιρείας και όσο αποπληρώνουν κάποια χρέη θα παίρνουν όλο και περισσότερο ποσοστό. Είναι άνθρωποι, σοβαροί οργανωμένοι και με εξέπληξαν με τον τρόπο τους. ειδικά ο υπεύθυνος του οικονομικού. Όταν θα δείτε το βιογραφικό τους θα καταλάβετε».

Όσον αφορά τη στελέχωση της νέας εταιρείας που θα δημιουργηθεί, ενημέρωσε ότι τα «τρία μέλη θα είναι δικά τους και δύο του ΑΠΟΕΛ». Σε ερώτηση ποια θα είναι τα μέλη των γαλαζοκιτρίνων, απάντησε: «Εγώ και ο κ. Κουγιάλης».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.