Στη Λεμεσό με κίνητρο την… πρωτιά
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Δημοσιευτηκε:
-large_thumbnail.webp)
Το μοναδικό κίνητρο που απέμεινε στον ΑΠΟΕΛ είναι να αναδειχθεί η κορυφαία ομάδα των πλέι οφ!
Δηλαδή, εκεί που ήταν η χειρότερη στα ντέρμπι κατά τη διάρκεια του κανονικού πρωταθλήματος, τώρα να γίνει η καλύτερη. Αυτό θα συμβεί βέβαια μόνο με νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Ήδη πέτυχε δύο στα έξι ματς και αυτές πάνω στις πρωτοπόρες ομάδες του πρωταθλήματος. Και σήμερα (19:00) στη Λεμεσό στόχος επί του Απόλλωνα είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Εφόσον κερδίσει, θα το πράξει για πρώτη φορά φέτος κόντρα στους γαλάζιους.
Στο παιχνίδι με τον Άρη υπήρξαν απώλειες (κόκκινη Μαρκινιος και τραυματισμοί Πετροβιτς - Σαρφό, και σήμερα αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια συνεχίζει με ανεπανάληπτο ρεκόρ συνεχόμενων συμμετοχών ο αρχηγός Βιντ Μπέλετς. Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται και πάλι τριάδα (Αντωνίου, Ντβάλι, Λαΐφης) και στα δυο άκρα οι Σατσιάς και Τσεμπάκ. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Τεχέρα, Κόρμπου και Μάγιερ, με τους Ελ Αραμπί και Πιέρο Σωτηρίου να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.
Όσον αφορά την παρουσία κόσμου, μετά τις δυο συνεχόμενες τιμωρίες από τον αθλητικό δικαστή, οι εκτός έδρας αγώνες τέλειωσαν για το φετινό πρωτάθλημα.
Στο μεταξύ, δόθηκε ένα μεγάλο ποσό στο Τμήμα Φορολογίας και αυτό που απομένει είναι κατά πόσο αυτό είναι αρκετό για να επανεντάξει τον ΑΠΟΕΛ στο σχέδιο αποπληρωμής των οφειλών. Τις προηγούμενες μέρες δόθηκε και ένα ποσό για πληρωμές των παικτών, όμως η προσπάθεια για εισροή ρευστού είναι συνεχόμενη.