Ο χρόνος μετρά αντίστροφα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοσιευτηκε:

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα

Τα πλέι οφ πλησιάζουν και στόχος του ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο να παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας με καλή διάφορα από τον δεύτερο, αλλά παράλληλα να πάει στη β΄ φάση με όλα τα «όπλα» του. Πιο δυνατός και χρήσιμος ο Κρέσπο, ο οποίος αποτελεί το μυαλό αλλά και τον φυσικό ηγέτη της γαλαζοκίτρινης ομάδας.

Ο Ισπανός έχει ήδη περάσει σε πιο δυνατό πρόγραμμα προπονήσεων και δεν αποκλείεται με την ΑΕΛ την Κυριακή να βρίσκεται και στην αποστολή! Έχει να παίξει από τις 3 Δεκεμβρίου, αλλά στόχος είναι να είναι πανέτοιμος στα πλέι οφ. Μαζί του και ο Σαΐντ Μεχρί.

Σοβαρές αλλαγές στο σχήμα στο επερχόμενο ματς στη Λεμεσό δεν θα γίνουν από τον Ρικάρντο Σα Πίντο, εκτός βέβαια κι αν υπάρξει οτιδήποτε απρόοπτο. Στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα κι αυτή τη φορά λαμβάνουν τα μέτρα τους για να μην χάσουν νέο έδαφος. Σε ένα γήπεδο όπου οι γαλαζοκιτρινοι δεν κέρδισαν ποτέ σε πέντε επισκέψεις (τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες).

Στο μεταξύ, από αύριο Παρασκευή μεταφέρθηκε την ερχόμενη Δευτέρα η εξέταση από το Εφετείο της ΚΟΠ της έφεσης που κατέθεσε ο ΑΠΟΕΛ κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή, ο οποίος κατακύρωσε με 3-0 υπέρ της Νέας Σαλαμίνας τον διακοπέντα αγώνα κυπέλλου.