Ένας Βραζιλιάνος για τα άκρα του ΑΠΟΕΛ
Δημοσιευτηκε:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 25χρονο Μαρκίνιος
Μια από τις βασικότερες ανάγκες σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά του ΑΠΟΕΛ είναι η ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης κι ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι εξετάζονται, είναι ο Μαρκίνιος.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι επαφές των γαλαζοκιτρίνων με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι προχωρημένες και οι πιθανότητες για συμφωνία φέρονται να είναι αρκετές.
Πρόκειται για 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά εκτός της πατρίδας του.
Το πρώτο μισό του 2022 έπαιξε στην Κουιάμπα, καταγράφοντας 13 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ προηγουμένως ανήκε επί σειρά ετών στην Κορίνθιανς, με την πρώτη ομάδα της οποίας μέτρησε μόνο 10 εμφανίσεις (όλες το 2021), καθώς έφευγε συνέχεια με δανεισμούς. Το 2020 και το πρώτο μισό του 2021 έπαιξε (δανεικός) στη Σπορ Ρεσίφε, με την οποία έπαιξε σε συνολικά 50 αγώνες (πέντε γκολ, δύο ασίστ).
Η αξία του Μαρκίνιος, o oποίος έχει καταγωγή από την Μπανγκλαντές (έπαιξε και στην εθνική U23 της χώρας) ανέρχεται σύμφωνα με το transfermarkt στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο 25χρονος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης.