Συνέχισε στις νίκες και μετά το πάρτι τίτλου η Ολυμπιάδα

Δημοσιεύθηκε 28.3.2023
Συνέχισε στις νίκες και μετά το πάρτι τίτλου η Ολυμπιάδα

«ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Γ. 3-0 (25-20, 25-14, 25-13)

Με το «πόδι στο γκάζι» μετά την κστάκτηση του πρωταθλήματος η Ολυμπιάδα μπήκε φουριόζα στο θεσμό του Κυπέλλου. Για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης κέρδισε τον Δικέφαλο Γερίου με 3-0 σετ σε 66’ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους «4». Ο επαναληπτικός θα γίνει στο Γυμνάσιο Γερίου.

Η Ολυμπιάδα Ν. επικράτησε στο πρώτο σετ με 25-20 σε 25’ και προηγήθηκε, ενώ στο δεύτερο οι πρωταθλήτριες επικράτησαν 25-14 σε 21’ και αύξησαν σε 2-0 σετ. Στο τρίτο σετ η Ολυμπιάδα επιβλήθηκε με 25-13 σε 20’ και πήρε τον προημιτελικό με 3-0 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(P.FONGEL): Λεωνίδου, Νικολάου, Παταρίδου, Μudritskaya, Κωνσταντίνου, Μανίταρου – Λίμπερο: Kούτα, Χριστοφόρου – Αλλαγές: Donchuk, Ριαλά.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Γ.(Ε. ΣΩΤΗΡΙΟΥ): Στυλιανού, Karabinovich, Παντελίδου, Φώτσιου, Μόλλα, Παμπακά – Λίμπερο: Τσαγγαρά, Μαρκίδου – Αλλαγές: Κarabegovic, Τσουτσούκη.

Διαιτητές: Νικόλας Τζιακούρης – Χρίστος Μητροφάνους.

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ 3-0 (25-15, 25-19, 25-16)

Ο Property Gallery Απόλλων έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου Γυναικών Α Κατηγορίας «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ». Στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης κέρδισε στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» τον Άρη Πολεμίου με 3-0 σετ σε 62’.

Οι «γαλάζιες» κέρδισαν τα σετ 25-15, 25-19 (21-17) και 25-16 (21-13) και πήραν τη νίκη. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Πολεμίου.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ(Γ.ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Λάμπρου, Lezhenkina, Enneking, Ιορδάνους, Lavruk, Stalzer – Λίμπερο: Δαϋίδ, Ζακχαίου – Αλλαγές: Στυλιανού, Ζ. Κωνσταντοπούλου, Φώτη, Κωνσταντοπούλου.

AΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ (Γ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ): Μ. Κουππή, Δημητροπούλου, Πέτρου, Kvovalkina, Castillo, Χατζηχριστοδούλου – Λίμπερο: Ρ. Κουππή, Θεοδώρου – Αλλαγές: M. Xατζηχριστοδούλου.

Διαιτητές: Iωάννης Σοφοκλέους – Νίκος Αντωνίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!

Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!

Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!