Βόλεϊ: Πρώτη νίκη για Άρη Πολεμίου

Δημοσιεύθηκε 6.12.2022
Βόλεϊ: Πρώτη νίκη για Άρη Πολεμίου

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΙΟΥ: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ – AΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ 0-3 (24-26, 14-25, 18-25)

Μεγάλο διπλό για τον Άρη Πολεμίου. Η ομάδα του Γ. Χαραλάμπους κέρδισε στο Γυμνάσιο Γερίου τον Δικέφαλο με 3-0 σετ σε 72’ και τον προσπέρασε αφού πλέον οι «πράσινες» βρίσκονται στην 7η θέση και ο Δικέφαλος έμεινε χωρίς νίκη στην 8η θέση.

Στο ντέρμπι ουραγών της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α’ Γύρου, ο Άρης Πολεμίου εμφανίστηκε αποφασισμένος για νίκη. Στο πρώτο σετ όμως η νίκη κρίθηκε στους έξτρα πόντους με τις «πράσινες» να έχουν ελαφρύ προβάδισμα 14-15 και 21-22. Ο Δικέφαλος Γερίου ισοφάρισε, αλλά στο φινάλε ο Άρης Πολεμίου επικράτησε σε 25’ και προηγήθηκε.

Στο δεύτερο σετ ο Άρης Πολεμίου ξεκίνησε εντυπωσιακά προηγήθηκε 00-04 και ολοένα αύξανε τη διαφορά 11-20, 13-23 για να κερδίσει 14-25 σε 23’ και να διαμορφώσει το 0-2 σετ.

Το παιχνίδι στο τρίτο σετ ήταν πολύ πιο κλειστό με τον Δικέφαλο να προηγείται 10-08. Ο Άρης πήρε το προβάδισμα με 17-20 για να επιβληθεί με 18-25 σε 24’ και να επικρατήσει με 0-3 σετ.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ(Γ. ΠΕΤΡΟΥΔΗΣ: Τσουτσούκη, Κarambinovich, Παντελίδου, Rigsbee, Karambegovic,Γεωργιάδου – Λίμπερο 1: Popolitova, Λίμπερο 2: Τσαγγαρά – Αλλαγές: Οικονομίδου, Φώτσιου, Παμπακά.

AΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ (Γ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ): Μ. Κουππή, Kadyrova, Πέτρου, Castilo, Κvovalkina, Χατζηχριστοδούλου – Λίμπερο 1: Ρ. Κουππή, Λίμπερο 2: Παπά – Αλλαγές:

Διαιτητές: Ανδρέας Κωνσταντινίδης – Νικόλας Τζιακούρης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!