Μετά την ήττα στην Σερβία , επαναληπτικός την Τετάρτη στη Λεμεσό

Δημοσιεύθηκε 24.11.2022
Μετά την ήττα στην Σερβία , επαναληπτικός την Τετάρτη στη Λεμεσό

Tην ήττα με 0-3 γνώρισε ο Property Gallery Απόλλων στη σερβική πόλη Ub από την Zok Ub στο πλαίσιο της φάσης των «32 Finals» του CEV Challenge Cup. Πλέον η προσοχή στρέφεται στον επαναληπτικό της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ».

Στο πρώτο σετ οι Σέρβες προηγήθηκαν 08-03 και διατήρησαν το προβάδισμά της και αύξησαν σε 21-13 για να κερδίσουν 25-20 σε 28’. Στο δεύτερο σετ η εικόνα του σετ δεν άλλαξε αφού ο Property Gallery Απόλλων έχασε επαφή με το σκορ και ηττήθηκε με 25-16 σε 23’ μένοντας πίσω με 0-2 σετ.

Στο τρίτο σετ τα δεδομένα δεν άλλαξαν με τις Σέρβες να ξεφεύγουν 21-15 και να επικρατούν 25-16 σε 23’ κερδίζοντας με 3-0 σετ.

Οι «γαλάζιες» για να διεκδικήσουν την πρόκριση πρέπει να κερδίσουν 3-0 ή 3-1 στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» ώστε να κριθούν τα πάντα στο Golden set.

Tον αγώνα στην Sports Hall Ub παρακολούθησαν 600 θεατές.

ΖΟΚ UB(Μ. ΒORICIC): Sladjana 07, Gligoric 11, Novosel 10, Perovic 04, Celic 08, Benitez 12 – Λίμπερο 1: Τadic , Λίμπερο 2: Vujkovic – Αλλαγές:

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Στυλιανού 03, Λάμπρου 04, Nogueras 01, Εnneking 09, Αλεξάκου 01, Ventura 09 – Λίμπερο 1: Δαϋίδ, Λίμπερο 2: Zακχαίου – Αλλαγές: Χατζηκωνστάντα, Lavruk 06, Iορδάνους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!