Βόλεϊ: Η «βασίλισσα» κέρδισε τον εξαιρετικό Άρη Πολ.

Δημοσιεύθηκε 22.11.2022
Βόλεϊ: Η «βασίλισσα» κέρδισε τον εξαιρετικό Άρη Πολ.

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: ΑΕΛ – ΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ 3-0 (25-16, 25-18, 25-20)

Η ΑΕΛ πέτυχε σημαντική νίκη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Γυναικών επικρατώντας στο Αθλητικό Κέντρο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» του Άρη Πολεμίου με 3-0. Η ΑΕΛ κέρδισε και ισοβαθμεί με τον Property Gallery Απόλλων με 11 βαθμούς στη 2η θέση, (οι «γαλαζοκίτρινες» με ένα αγώνα παραπάνω), όμως ο Άρης κέρδισε τις εντυπώσεις πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Η ΑΕΛ μπήκε δυναμικά στο πρώτο σετ και προηγήθηκε 12-08, αλλά ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός και μείωσε στο -3 13-10. Η «βασίλισσα» ανέβηκε και κέρδισε το σετ 25-16 ανοίγοντας το σκορ.

Η ομάδα της Λεμεσού πήρε γερό προβάδισμα στο δεύτερο σετ με 07-02. Οι παίκτριες του Άρη ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να μειώσουν στο -3 11-08. Η ομάδα του Quanta ξέφυγε με 18-10 δείχνοντας ότι έλεγχε το σετ. Η ΑΕΛ επιβλήθηκε με 25-18 και προηγήθηκε 2-0 σετ. Ο Άρης έπαιξε αρκετά καλά και πίεσε τις «γαλαζοκίτρινες».

Η ομάδα του Πολεμίου πήρε προβάδισμα στο τρίτο σετ 03-04. Οι «πράσινες» ήταν εξαιρετικές, αλλά οι «γαλαζοκίτρινες» προηγήθηκαν 12-11. Οι παίκτριες του Quanta κέρδισαν τελικά με 25-20 δύσκολα το σετ και επικράτησαν με 3-0.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!

Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!

Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!