Αγώνες «φωτιά» στην η 1η αγωνιστική σε Άνδρες – Χωρίς ντέρμπι στις Γυναίκες

Δημοσιεύθηκε 12.9.2022
Αγώνες  «φωτιά» στην  η 1η αγωνιστική σε Άνδρες – Χωρίς ντέρμπι στις  Γυναίκες

Το πρωτάθλημα Ανδρών αρχίζει στις 21 Οκτωβρίου και των Γυναικών στις 25 Οκτωβρίου

Σε μια τελετή εφάμιλλη μεγάλων διοργανώσεων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεβρίου 2022 η κλήρωση των πρωταθλημάτων Ανδρών – Γυναικών Α και Β Κατηγορίας στο Lemon Park στη Λευκωσία.

Το πρωτάθλημα Ανδρών αρχίζει στις 21 Οκτωβρίου και στην πρώτη αγωνιστική θα γίνουν οι αγώνες:

Aναγέννηση Δ.- Ανόρθωσις

Ν. Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια – Ολυμπιάς Φρ.

Παφιακός – Ε.Ν.Παραλιμνίου

Τη 2η αγωνιστική θα γίνει ο αγώνας ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια και την 3η το Βαρωσιώτικο ντέρμπι Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωσις και Παφιακός –ΑΠΟΕΛ. Το ντέρμπι Ομόνοια – Ανόρθωσις θα γίνει την 5η αγωνιστική, την 6η τα ντέρμπι Ομόνοια – Παφιακός και Ανόρθωσις – ΑΠΟΕΛ και την 7η το παραδοσιακό ντέρμπι Παφιακός – Ανόρθωσις.

Το πρωτάθλημα Γυναικών αρχίζει στις 25 Οκτωβρίου 2022 και την 1η αγωνιστική θα γίνουν οι αγώνες:

Lemesos Volleyball – Απόλλων

Άρης Πολεμίου – Ολυμπιάδα Ν.

Ανόρθωσις – Δικέφαλος Γ.

ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα

Τη 2η αγωνιστική θα γίνει ο αγώνας Ολυμπιάδα Ν. – Ανόρθωσις, την 3η το ντέρμπι ΑΕΛ – Ολυμπιάδα Ν.,την 5η το ντέρμπι Ανόρθωσις – Απόλλων, την 6η θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι Απόλλων – Ολυμπιάδα Ν. και την 7η το Λεμεσιανό ντέρμπι ΑΕΛ – Απόλλων.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο της Cablenet ο οποίος είναι το κανάλι που θα στεγάζει τις φετινές διοργανώσεις του βόλεϊ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ