Πάλεψε η Εθνική Γυναικών όμως ήταν ψηλό το εμπόδιο της Ουγγαρίας

Δημοσιεύθηκε 3.9.2022
Πάλεψε η Εθνική Γυναικών όμως ήταν ψηλό το εμπόδιο της Ουγγαρίας

Έκανε ότι μπορούσε η Εθνική Γυναικών απέναντι στην Ουγγαρία σε αγώνα που έγινε το Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου 2022 στο πλαίσιο του Γ Προκριματικού Ομίλου του Eurovolley Γυναικών, αλλά έχασε με 0-3 στο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Η ομάδα του Λούη Λοϊζου δέχθηκε την τέταρτη ήττα σε τέσσερις αγώνες και ταξιδεύει την Τετάρτη στη Πορτογαλία. Η ομάδα μας δεν είχε διαθέσιμη την Σκεύη Πεχλιβάνη που ήταν τραυματίας, ενώ η Στέλλα Ιωάννου ήταν στην αποστολή, αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Η Εθνική προσπάθησε πολύ στο δεύτερο σετ, αλλά δεν τα κατάφερε.

H Oυγγαρία μετά το αναγνωριστικό ξεκίνημα πήρε διαφορά πέντε πόντων 02-07 χτυπώντας με τις κεντρικές της. Οι παίκτριες μας έκαναν την προσπάθειά τους και με πόντο της Δημητρίου και σερί 03-00 μείωσε στον πόντο 07-08. Σχεδόν αμέσως με την Έρικα Ζεμπύλα ισοφαρίσαμε 09-09 αφού η απόδοση των διεθνών μας ανέβηκε. Βάζοντας πίεση με το σέρβις οι Μαγυάρες χάλασαν την υποδοχή της Εθνικής και ξέφυγαν 11-21 και κέρδισαν το πρώτο σετ με 13-25 ανολλίγοντας το σκορ.

Με θετικό πνεύμα μπήκε στο δεύτερο σετ η Εθνική μας, αλλά η Ουγγαρία προηγήθηκε 01-04. Ένα μ΄νι ξέσπασμα των παικτριών μας έφερε το προβάδισμα με 07-04 με άσο της Κέστα. Οι Ουγγαρέζες ισοφάρισαν όμως προηγήθηκαν 08-09 μετά από λάθη κυρίως της Εθνικής μας. Η Ουγγαρία ξέφυγε 09-12 αλλά με γρήγορο 03-00 η Εθνική ισοφάρισε 12-12 δείχνοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο σετ. Η Ουγγαρία προηγήθηκε 12-14 αλλά άμεσα ισοφαρίσαμε 14-14. Οι Μαγυάρες κατόρθωσαν όμως να φέρουν το σετ στα μέτρα τους και να προηγηθούν 15-19. Η ομάδα μαε συνέχισε να προσπαθεί αλλά οι Ουγγαρέζες άνοιξαν τη Διαφορά στο +5 17-22 και κέρδισαν το σετ με 19-25 αυξάνοντας το σκορ σε 0-2 σετ.

.Πολύ δυνατό το ξεκίνημα των Ουγγαρέζων στο τρίτο σετ που προηγήθηκαν 00-03. Η Εθνική προσπάθησε αλλά η Ουγγαρία είχαν τους τρόπους να διαμορφώσουν το 03-08 και ακολούθως έφθασαν στο νταμπλ – σκορ 06-12 και 07-14. Τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για την Εθνική μας όταν είδαν τη διαφορά να εκτοξεύεται στο -10 07-17. Το σετ τελικά κρίθηκε υπέρ της Εθνικής Ουγγαρίας με 07-25 κερδίζοντας με 0-3 σετ.

ΚΥΠΡΟΣ (Λ. ΛΟΪΖΟΥ)|: Ριαλά, 2. Δημητρίου, 3. Τσουτσούκη, , 10. Χατζηκωνστάντα, , 15. Κέστα, 18. Ζεμπύλα. – Λίμπερο: Δαϋίδ, , 6. Χριστοφόρου, Aλλαγές: 5. Ειρ. Ιωάννου.

OYΓΓΑΡΙΑ (Α. VOLLMERS):Szakmary, Fabian, Szedmak Nemeth,. Guimes, , 19. Pinter. – Λίμπερο: Τοth – Aλλαγές: Torok, Kiss.

Τον αγώνα σφύριξαν οι Rosella Piana από την Ιταλία και ο Mirco Jankovic από τη Σερβία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ