Πήρε το ντέρμπι η Sabbianco Ανόρθωση, δύο στα δύο και ο ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 10:36 μμ
Πήρε το ντέρμπι η Sabbianco Ανόρθωση, δύο στα δύο και ο ΑΠΟΕΛ

Η Sabbianco Ανόρθωση ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών επικρατώντας με 36-33 του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, κάνοντας το δύο στα δύο υποχρεώνοντας παράλληλα τον αντίπαλό της στις πρώτες φετινές του απώλειες.

Η ομάδα της Αμμοχώστου στο ημίχρονο προηγείτο με 20-14.

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, πρώτος σκόρερ για την «Κυρία» ήταν ο Ελευθέριος Σειρεκίδης που πέτυχε 13 τέρματα, ενώ τον ακολούθησε με επτά ο Ιούλιος Αργυρού. Τόσα πέτυχαν από πλευράς γηπεδούχων οι Γιώργος Χιώνης και Αλέξανδρος Οικονόμου.

Τη δεύτερη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες πήρε και ο ΑΠΟΕΛ κερδίζοντας τον ΑΟ Αραδίππου. Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν κυρίαρχοι από το πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο μπήκαν μπροστά στο σκορ με 17-9, διατηρώντας το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος του αγώνα που τους βρήκε νικητές με 36-23.

Πρώτος σκόρερ των νικητών και γενικότερα στον αγώνα ήταν ο Κυριάκος Γεωργίου με επτά τέρματα, ενώ για την ομάδα της Αραδίππου έξι πέτυχε ο Κωνσταντίνος Χαραλάμπους.

Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται το Σάββατο (12/10) με τις αναμετρήσεις ΕΝΑΒ – ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς (16:30) και Προοδευτικός – Παρνασσός (17:00).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ηττήθηκε και δυσκολεύει η πρόκριση για την Ε.Ν. Αθηένου

Ηττήθηκε και δυσκολεύει η πρόκριση για την Ε.Ν. Αθηένου

Ηττήθηκε και δυσκολεύει η πρόκριση για την Ε.Ν. Αθηένου