Ευρωπαία και σούπερ η Ολυμπιάδα διέλυσε τη Hapoel Kfar Saba

Δημοσιεύθηκε 10:34 μμ
Ευρωπαία και σούπερ η Ολυμπιάδα διέλυσε τη Hapoel Kfar Saba

Προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στη φάση των 16 fInals του CEV Challenge Cup!

Μεγαλειώδης πρόκριση για την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ στη φάση των 16 finals του CEV Challenge Cup. Η ομάδα που χτίστηκε για την ευρωπαϊκή διάκριση ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και το βράδυ της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου 2024 επικράτησε στο ‘ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’ της Hapoel Kfar Saba με 3-0 σετ και οδήγησε την πρόκριση στο χρυσό σετ κερδίζοντας την Ισραηλινή ομάδα με 15-05 εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Η ήττα της Τετάρτης με 3-1 αποδείχθηκε κακή ανάμνηση και τίποτε άλλο.

Το συγκρότημα του Milan Lubicic δούλεψε άψογα αφού όλες οι παίκτριες του ήταν υπέροχες και κατάφεραν να προκριθούν.Στα δυο πρώτα σετ οι νταμπλούχες της περσινής περιόδου έπαιξαν φανταστικό βόλεί κερδίζοντας με 13-25 και 15-25 γράφοντας το 0-2 σετ. Στο τρίτο σετ με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Lubicic διαχειρίστηκε άψογα το σετ και κέρδισε 16-25 κερδίζοντας τον αγώνα με 0-3 σετ.

Στο χρυσό σετ που έκρινε την πρόκριση η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ισραηλινή ομάδα αφού κέρδισε 05-15 και κλείδωσε την πρόκριση.

Από το συγκρότημα του Lubicic διακρίθηκαν όλες με τις Perez, Drodz,Nogueras να κάνουν τη διαφορά.

Ο Milan Lubicic χρησιμοποίησε τις: Ηudima, Noqueras, Perez, Okaro, Diouf, Drodz - Λίμπερο 1: Kούτα, Λίμπερο 2: Χριστοφόρου - Αλλαγές: Zεμπύλα.

Στην επόμενη φάση η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ θα αντιμετωπίσει τη βελγική Carleroi Volley.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη για την Ομόνοια!

Μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη για την Ομόνοια!

Μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη για την Ομόνοια!

Υπέταξε την Ομόνοια και πήρε τον πρώτο τίτλο ο Παφιακός

Υπέταξε την Ομόνοια και πήρε τον πρώτο τίτλο ο Παφιακός

Υπέταξε την Ομόνοια και πήρε τον πρώτο τίτλο ο Παφιακός