Επίσημο: Έχει και ομάδα χάντμπολ η Ομόνοια 29Μ

Δημοσιεύθηκε 2:33 μμ
Επίσημο: Έχει και ομάδα χάντμπολ η Ομόνοια 29Μ

Ανακοίνωση από την κυπριακή ομοσπονδία χάντμπολ η οποία ενημερώνει για το νέο διοικητικό της συμβούλιο αλλά και την εγγραφή του νέου σωματείου, Ομόνοια 29Μ.

Kαταρτίστηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΚΟΧ

Σε σώμα καταρτίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΧ, στην πρώτη του συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024, συμπληρώνοντας και τις υπόλοιπες οργανικές θέσεις του ΔΣ ΚΟΧ ως ακολούθως:

Αντιπρόεδρος: Κώστας Παπακωνσταντίνου

Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Κρασιάς

Ταμίας: Νέστωρας Νέστωρος

Επιτροπή Διαιτησίας: Πρόεδρος ο Χρίστος Μουττας και μέλος ο Νίκος Ειρηνάκης. Σημειώνεται ότι η επιτροπή θα συμπληρωθεί με την προσθήκη ενός μέλους το οποίο θα προταθεί από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Χειροσφαίρισης Κύπρου.

Τεχνική Επιτροπή: Νέστωρας Νέστωρος, Γιώργος Κρασιάς και Ανδρέας Ανδρέου

Δικαστική Επιτροπή: Επαναδιορίστηκε πρόεδρος ο Μίλτος Βιολάρης

Υπενθυμίζουμε ότι Πρόεδρος του ΔΣ ΚΟΧ εξελέγη στην Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΚΟΧ, στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, ο κ. Κωνσταντίνος Φιλαρέτου.

Σημειώνεται ότι κατά την πρώτη συνεδρία του ΔΣ της ΚΟΧ εγκρίθηκαν ομόφωνα η εγγραφή του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΪ́ΟΥ, καθώς και η τροποποίηση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Ανδρών για τη συμμετοχή του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΪ́ΟΥ από την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ