Άφησε υποσχέσεις η ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε 18.9.2024
Άφησε υποσχέσεις η ΑΕΚ

Στο παιχνίδι με την Ομόνοια ήταν μακράν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ΑΕΚ, η οποία όμως δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα, η ΑΕΚ δεν άξιζε της ήττας. Ήταν καλύτερη από την Ομόνοια στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έφτιαξε αρκετές προϋποθέσεις και μεγάλες ευκαιρίες, δεν είχε όμως τα κατάλληλα τελειώματα, ενώ είχε και την ατυχία να βρεθεί απέναντι σ’ έναν ανίκητο Φαμπιάνο. Σε ακόμα ένα παιχνίδι της έλειψε η ουσία και η αποτελεσματικότητα, παρόλο που ο Χένινγκ Μπεργκ χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και τους τρεις σέντερ φορ που διαθέτει η ομάδα (Καμπρέρα, Σολ, Αντζιέλσκι).

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ΑΕΚ δεν βρίσκει αντίπαλα δίκτυα… Αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο καλείται να επιλύσει ο Μπεργκ. Οι παίκτες της ΑΕΚ απαιτείται να έχουν καλύτερες αποφάσεις στα τελειώματά τους. Η ομάδα της Λάρνακας δέχθηκε τη δεύτερη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα, όμως η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας δημιουργεί αισιοδοξία ότι έρχονται καλύτερες μέρες. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε πολύ τον Μπεργκ να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του και να βελτιώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας. Η ΑΕΚ ήταν κυριαρχική στο δεύτερο 45λεπτο, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα, παίζοντας όμορφο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που για πολλούς θεωρείται η πιο φορμαρισμένη στο κυπριακό πρωτάθλημα. Αν εξαιρεθεί η κεφαλιά του Στεπίνσκι στο πρώτο 45λεπτο, η άμυνα της ΑΕΚ δεν δέχθηκε μεγάλες φάσεις.

Κορυφαίος των κιτρινοπράσινων ήταν ο Φαράζ, από τις ενέργειες του οποίου δημιουργούνταν οι πλείστες επικίνδυνες καταστάσεις για την άμυνα της Ομόνοιας. Εάν έμπαινε περισσότερο στην εξίσωση και ο Αιτόρ, τότε τα πράγματα ενδεχομένως να εξελίσσονταν διαφορετικά για την ΑΕΚ. Και φυσικά, εάν υπήρχε ένας killer στα αντίπαλα καρέ… Υπάρχει, όμως, η πεποίθηση ότι εφόσον η ΑΕΚ συνεχίσει να βελτιώνεται, τα γκολ και τα αποτελέσματα θα έλθουν.

Αγωνιστικά

Ο Άνχελ Γκαρσία αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση και δεν μπόρεσε ν’ αγωνιστεί (ο Εκπολό έπαιξε αριστερό μπακ), παρόλο που ήταν αποστολή. Προς το παρόν, παραμένει αμφίβολος και για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο Γιώργος Ναούμ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Aυτή την ΑΕΚ θέλουν να δουν

Aυτή την ΑΕΚ θέλουν να δουν

Aυτή την ΑΕΚ θέλουν να δουν

Το πρόγραμμα για το Κύπελλο Coca – Cola!

Το πρόγραμμα για το Κύπελλο Coca – Cola!

Το πρόγραμμα για το Κύπελλο Coca – Cola!

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών (3η αγωνιστική)

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών (3η αγωνιστική)

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών (3η αγωνιστική)

Όλα τα ντέρμπι από την 6η μέχρι την 15η αγωνιστική!

Όλα τα ντέρμπι από την 6η μέχρι την 15η αγωνιστική!

Όλα τα ντέρμπι από την 6η μέχρι την 15η αγωνιστική!