Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός θέλουν να πλησιάσουν τον τίτλο στον τέταρτο τελικό

Δημοσιεύθηκε 17.5.2024
Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός θέλουν να πλησιάσουν τον τίτλο στον τέταρτο τελικό

Οι μάχες στην πιο συναρπαστική διοργάνωση των τελευταίων χρόνων, για κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας στο Χάντμπολ, συνεχίζονται την Κυριακή, 19 Μαΐου, στις 18:00, με τη Sabbianco Aνόρθωση να υποδέχεται τον Παρνασσό στο Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο, στον τέταρτο τελικό της σειράς.

Μετά τις δυο σερί επιτυχίες της ομάδας της Αμμοχώστου υπάρχει απόλυτη ισορροπία στις νίκες, καθώς ισοφάρισε σε 3-3, με την πρωταθλήτρια να αναδεικνύεται στα πέντε νικηφόρα αποτελέσματα.

Η «Κυρία» απέκτησε πλέον το προβάδισμα έδρας, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί στον αγώνα της Κυριακής, ώστε να προηγηθεί για πρώτη φορά στις νίκες και να αγγίξει τον τίτλο του πρωταθλήματος, που αν κατακτηθεί θα είναι ο τέταρτος συνεχόμενος.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Στροβόλου θα επιδιώξει να φύγει με το διπλό από την έδρα του αντιπάλου, προκειμένου να βρεθεί ξανά σε θέση ισχύος και στο επόμενο παιχνίδι, στο δικό του γήπεδο, να προσπαθήσει να σηκώσει την κούπα, πέντε χρόνια μετά την προηγούμενη φορά που είχε αναδειχθεί πρωταθλητής (2019).

Η Sabbianco Aνόρθωση προέρχεται από το διπλό με 32-24 επί του Παρνασσού στον τρίτο τελικό, ενώ προηγουμένως είχε κερδίσει 35-27 στο ΑΤΙ, απαντώντας στη νίκη 28-27 του Παρνασσού στον πρώτο τελικό της σειράς. Στην πορεία της κανονικής περιόδου η ομάδα του Στροβόλου είχε καταγράψει δυο νίκες (24-19, 29-27), η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε μια φορά (35-33), ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο (24-24).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ζωντανή για τίτλο η ΑΕΚ!

Ζωντανή για τίτλο η ΑΕΚ!

Ζωντανή για τίτλο η ΑΕΚ!