Χωρίς να ιδρώσει απέκλεισε τον ΑΠΟΕΛ και πάει τελικούς η Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε 9.3.2023
Χωρίς να ιδρώσει απέκλεισε τον ΑΠΟΕΛ και πάει τελικούς η Ομόνοια

Με εύκολο τρόπο εξασφάλισε η Ομόνοια την πρόκρισή της στους τελικούς του πρωταθλήματος Futsal, νικώντας τον ΑΠΟΕΛ στον τρίτο ημιτελικό και κάνοντας το 5-1 στις νίκες.

Οι πράσινοι κέρδισαν με 6-1 στο αποψινό (9/3) «αιώνιο» ντέρμπι, έκαναν το 2-1 στους ημιτελικούς και χάρη στις τρεις νίκες τους από την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, έφτασαν στην πέμπτη που χρειάζονταν για να πάρουν το εισιτήριο.

Στους τελικούς η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ η οποία στην άλλη ημιτελική σειρά απέκλεισε την ΑΕΚ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία