Οι Ισπανοί θέλουν εκδίκηση από τον... Πάλμερ

Δημοσιεύθηκε 13.7.2024
Οι Ισπανοί θέλουν εκδίκηση από τον... Πάλμερ

Οι Ισπανοί δεν έχουν ξεχάσει τα καμώματα του Κόουλ Πάλμερ στον περσινό τελικό του EURO U21 και θέλουν... εκδίκηση.

Το μεγάλο ραντεβού του φετινού τελικού του EURO 2024 έκλεισε. Ισπανία - Αγγλία. Η «Φούρια Ρόχα» κατάφερε να επικρατήσει και της Γαλλίας, με τον Γιαμίν Γιαμάλ να βγάζει... μάτια και να στέλνει την ομάδα του στον μεγάλο τελικό του Βερολίνου.

Εκεί θα βρει την Αγγλία η οποία σε ένα ακόμα ματς «θρίλερ», επικράτησε στις καθυστερήσεις της Ολλανδίας και τσέκαρε τη δική της θέση για το βράδυ της 14ης του Ιούλη. Μια βραδιά η οποία θα είναι ιστορική ανεξάρτητα με το που θα πάει η κούπα. Από τη μια η Ισπανία, η οποία εάν καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο θα γίνει η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις EURO, φτάνοντας στις τέσσερις και αφήνοντας πίσω τους Γερμανούς. Από την άλλη οι Άγγλοι που στοχεύουν στην πρώτη τους κατάκτηση EURO.

Στο στρατόπεδο της Ισπανίας πάντως δεν έχουν ξεχάσει τα καμώματα του Κόουλ Πάλμερ. Το περασμένο καλοκαίρι, Ισπανία και Αγγλία τέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του EURO U21 όπου τα «τρία λιοντάρια» επικράτησαν με 1-0 και κατέκτησαν τον τίτλο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το είχε πετύχει ο άσος της Τσέλσι ο οποίος μετά το τέρμα του κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της «Φούρια Ρόχα» και προκάλεσε με τον πανηγυρισμό του.

Μια κίνηση η οποία έφερε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Ισπανίας ήταν και ο Άλεξ Μπαένια ο οποίος βρίσκεται και στην αποστολή της «Φούρια Ρόχα» στο φετινό EURO, ενώ «παρών» ήταν και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Μιγκέλ Άνχελ.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ