Έγραψε ξανά ιστορία ο Ρονάλντο

Δημοσιεύθηκε 22.6.2024
Έγραψε ξανά ιστορία ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπιασε ακόμα μια κορυφή στην καριέρα του, καθώς με την ασίστ που μοίρασε στον Μπρούνο Φερνάντες μετράει πλέον τις περισσότερες στην ιστορία των EURO.

Ακόμα μια κορυφή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος αστέρας δεν σταματάει να σπάει ρεκόρ ακόμα και στα 39 του χρόνια, με το EURO 2024 να αποτελεί ένα εύφορο έδαφος για να συνεχίσει να γράφει τη δική του ιστορία.

Ήδη ο Ρονάλντο αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης με 14 γκολ, όμως πλέον έπιασε κορυφή και στις ασίστ.

Με εκείνη που μοίρασε στον Μπρούνο Φερνάντες για το 3-0 της Πορτογαλίας σε ένα δείγμα μεγάλου αλτρουισμού, ο Ρονάλντο έφτασε τις οκτώ στα EURO κι έπιασε στην κορυφή τον Τσέχο, Κάρελ Πομπόρσκι.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ