H Kυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τους κορυφαίους Έφηβους και Νεάνιδες 2023

Δημοσιεύθηκε 27.3.2024
H Kυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τους κορυφαίους Έφηβους και Νεάνιδες 2023

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα “ΟΠΑΠ Ευ Αγωνίζεσθαι” του Ολυμπιακού Μεγάρου και στην παρουσία της Υπουργού Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Αθηνάς Μιχαηλίδου, η ΚΟΕ πραγματοποίησε την Τρίτη 26 Μαρτίου, την ετήσια τελετή βράβευσης των Εφήβων αθλητών και Νεανίδων αθλητριών από 39 Ομοσπονδίες που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις και το ήθος τους το 2023. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην Προέδρου της ΚΟΕ και Υπουργού Παιδείας, Ουράνιου Ιωαννίδη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απονεμήθηκε Τιμητική Διάκριση στον αθλητή Παύλο Κοντίδη καθώς επίσης το Βραβείο «Γλαύκος Κληρίδης», στον καλύτερο άνδρα αθλητή και την καλύτερη γυναίκα αθλήτρια της χρονιάς.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Γεώργιος Χρυσοστόμου ανέφερε πως με την τελετή βράβευσης, «επιβραβεύεται όχι μόνο η αριστεία, αλλά και η προσπάθεια και το ήθος των νεαρών παιδιών που επέλεξαν τον αθλητισμό για να εκφράσουν την ικανότητα, τη θέληση αλλά και τη βούληση τους ώστε να έχουν ενεργό συμμετοχή στο ουσιαστικότερο και μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο της εποχής μας».

Επιπλέον σημείωσε πως «τις μεγαλύτερες νίκες, στο στίβο και τη ζωή, τις κερδίζουμε με την επιμονή, την πίστη, την αφοσίωση και προπαντός με την καθαρότητα της προσπάθειάς μας».

Παράλληλα ο κ. Χρυστοστόμου επεσήμανε πως η παρούσα ηγεσία της ΚΟΕ έθεσε ως βασική παράμετρο των αποστολών αθλητών σε διεθνείς αγώνες, όχι μόνο την προοπτική της επιτυχίας αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσότερων νέων αθλητών ώστε αυτοί να αποκτήσουν εμπειρίες αλλά και κίνητρα, ηθικά και αγωνιστικά, για τη συνέχεια της πορείας τους. «Δεν κάναμε διάκριση σε αθλήματα και αθλητές. Αντίθετα προσπαθήσαμε να δώσουμε δικαιωματικά την ευκαιρία σε όλες τις Ομοσπονδίες, με ίσες και δίκαιες προϋποθέσεις».

Στον χαιρετισμό της, η Υπουργός Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Αθηνά Μιχαηλίδου, συνεχάρη την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και για τη διαχρονική της συνεισφορά στα αθλητικά δρώμενα του τόπου σημειώνοντας ότι «ο θεσμός της Βράβευσης των Αρίστων Εφήβων και Νεανίδων αθλητών και αθλητριών που επιβραβεύει το υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας και επιδόσεων αλλά και το παραδειγματικό ήθος και την ευρύτερη υποδειγματική δράση στο χώρο του αθλητισμού αναδεικνύεται κίνητρο για όλους».

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης που σημείωσε τα εξής : «Η νεολαία που βραβεύεται απόψε, είναι το σήμερα και το αύριο του αθλητισμού μας και πρέπει με κάθε τρόπο να στηρίξουμε και να τη βοηθήσουμε να εξελιχθεί αγωνιστικά και αθλητικά. Γιατί αυτή η νεολαία θα μας κάνει σύντομα υπερήφανους με τις διακρίσεις της και αυτή η νεολαία θα αποτελέσει πρότυπο και λαμπρό παράδειγμα για όλα τα νέα παιδιά της Κύπρου και της Ελλάδας, να ακολουθήσουν τον αθλητισμό και να διαμορφώσουν συγκροτημένες προσωπικότητες».

Η εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι», πραγματοποιήθηκε στην παρουσία πέραν όσων προαναφέρθηκαν, Αξιωματούχων και Μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, του Επίτμου Προέδρου ΚΟΕ Κίκη Λαζαρίδη, των Επίτιμων Μελών ΚΟΕ, Τάκη Κληρίδη, Φοίβου Χρίστου και Πάρι Σπανού, του πρώην Υπουργού Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομου Προδρόμου, της Αντιπροέδρου του ΚΟΑ Κάλλης Χατζηιωσήφ, της Γενικής Διευθύντριας του ΚΟΑ Μαίρης Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, των πρώην Προέδρων ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, και Κλεάνθη Γεωργιάδη, του Γενικού Επιθεωρητή ΓΕΕΦ Υποστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, του εκπροσώπου του Αρχηγού Αστυνομίας, Ανώτερου Αστυνόμου Κώστα Αυγουστή, του Πρεσβευτή «Ευ Αγωνίζεσθαι» Γιώργου Χρυσοστόμου του πρώην Πρεσβευτή «Ευ Αγωνίζεσθαι» Φοίβου Κωνσταντινίδη, του Προέδρου της ΕΑΚ Ηρόδοτου Μιλτιάδους, προέδρων και εκπροσώπων των αθλητικών Ομοσπονδιών, προπονητών, και μελών των οικογενειών των αθλητών.

Παρέστησαν επίσης οι εκπρόσωποι των Χορηγών της ΚΟΕ, Γιάννος Μιχαηλίδης (Διευθύνων Σύμβουλος Cablenet/Communications Partner), Χαράλαμπος Χρίστου (Μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΠ Κύπρου / Platinum Partner), Τάκης Κληρίδης, (Πρόεδρος Logicom / Gold Partner), Γιώργος Κούσιης, Εκτελεστικός Διευθυντής, Διεύθυνσης, Τεχνολογίας & λειτουργικών δραστηριοτήτων Τράπεζας Κύπρου / Gold Partner), Έλλη Ιωαννίδου (Manager Sustainability & CSR Corporate Affairs BOC / Gold Partner), Πιερής Μάρκου (Γενικός Διευθυντής Deloitte / Χορηγός Παροχής Επαγγελματικών Υπηρεσιών / Silver Partner) και Λούκας Λεωνίδου (Διευθυντής Μάρκετινγκ της TOYOTA Κύπρου /Mobility Partner).

Η τελετή μεταδόδηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τα αθλητικά κανάλια της Cablenet, Χορηγού Επικοινωνίας της ΚΟΕ, που ανέλαβε και την παραγωγή. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν οι δύο κορυφαίοι αθλητές, η Σκοπεύτρια Κωνσταντίνα Νικολάου και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης της λαμπρής τελετής, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ευχαριστεί τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου τους Χρυσούς Χορηγούς, Logicom και Τράπεζα Κύπρου, τους Ασημένιους Χορηγούς Χαραλαμπίδης Κρίστης, Medochemie και Allianz, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών Deloitte, τον Χορηγό Επικοινωνίας Cablenet, την ΤΟΥΟΤΑ Κύπρου, τον Όμιλο Βιοϊατρική και το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη για τη συνεργασία και τη στήριξη που της παρέχουν στην υλοποίηση της αποστολής της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Τιμητική Διάκριση στον Παύλο Κοντίδη

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή αναγνωρίζοντας την πολυσήμαντη αξία των Ολυμπιακών προτύπων στην πορεία των νέων αθλητών, απένειμε την Τιμητική Διάκριση της ΚΟΕ στον Παύλο Κοντίδη, ο οποίος αποτελεί αυθεντικό πρότυπο για τους νέους μας αθλητές, τόσο με την αγωνιστική του πορεία όσο και με τη δημιουργία και την υλοποίηση του προγράμματος Αθλητικής Ευθύνης #TowardsParis, στηρίζοντας μέσα από αυτό νέους αθλητές και αθλήτριες.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο από την ΥΠΑΝ Αθηνά Μιχαηλίδου και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιο Χρυσοστόμου ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης απευθύνθηκε στους νεότερους αθλητές που ήταν στην αίθουσα : «Ο Παύλος είναι εδώ, για όλους σας. Να σας μιλήσει για τον αθλητισμό, την ψυχολογία, τη διατροφή. Οτιδήποτε και αν χρειαστείτε και με όλα όσα έμαθα όλα αυτά τα χρόνια και μακάρι να μπορώ να σας βοηθήσω.Έχουμε σήμερα το πρόγραμμα #TowardsParis (σ.σ. ενόψει Paris 2024) και ευχόμαστε στο μέλλον να μεγαλώσουμε αυτή την ομάδα».

Βραβείο «Γλαύκος Κληρίδης» στους Παύλο Κοντίδη και Έλενα Κουλιτσένκο

Το βραβείο «Γλαύκος Κληρίδης» που απονέμεται κάθε χρόνο στον καλύτερο αθλητή και την καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, απονεμήθηκε στους Παύλο Κοντίδη και Έλενα Κουλιτσένκο.

Ο Παύλος Κοντίδης το 2023 κατέκτησε την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στη Χάγη, μία επιτυχία που του εξασφάλισε παράλληλα την Ολυμπιακή κάρτα πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Κατέκτησε επίσης μεταξύ άλλων επιτυχιών την 3η θέση στο Ολυμπιακό Test Event που έγινε στη Μασσαλία, στη θάλασσα και την πόλη διεξαγωγής του αθλήματος στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ολοκλήρωσε τη χρονιά στην 2η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης

Η Έλενα Κουλιτσένκο σημείωσε εξαιρετικές επιτυχίες στο άλμα εις ύψος στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα. Ήταν 13η στον Παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυναικών, και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών. Κατέκτησε επίσης το αργυρό μετάλλιο στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα. Διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι.

Ξεχωριστά τιμητικά Βραβεία

Ύστερα από απόφαση του Εκτελεστικού Συμβούλιο της ΚΟΕ, στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση, τιμήθηκαν πέντε πρώην Μέλη του, για την πολυετή προσφορά τους στις Ομοσπονδίες τους, στην ΚΟΕ, και τον Κυπριακό Αθλητισμό. Οι αείμνηστοι Μιχάλης Κρασιάς (Πετόσφαιρα), Κίκης Παρασκευάς (Κανό), Πανίκος Προκοπίου (Κολύμβηση) Χαράλαμπος Μακρίδης (ΤάεΚβοΝτο) και Σωφρόνης Σωφρονίου (Χάντμπολ), πέραν του ότι ήταν Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, διετέλεσαν επί σειρά ετών Πρόεδροι στις Αθλητικές Ομοσπονδίες τους, και απονεμήθηκε Ειδικό Ονομαστικό Βραβείο, στους αντίστοιχους βραβευθέντες Καλύτερους Έφηβους και Νεάνιδες των Ομοσπονδιών αυτών.

Καλύτεροι Έφηβοι-Νεάνιδες : Ιωσήφ Κεσίδης & Βαλεντίνα Σάββα

Η επιλογή των καλυτέρων Εφήβων-Νεανίδων έγινε μέσα από τις προτάσεις που έκαναν οι αθλητικές ομοσπονδίες. Συνολικά προτάθηκαν από 39 Ομοσπονδίες, 40 έφηβοι και 37 νεάνιδες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων.

Καλύτερος Έφηβος αναδείχτηκε ο αθλητής Στίβου Ιωσήφ Κεσίδης. Το 2023 κατέκτησε στη Σφυροβολία το αργυρό μετάλλιο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων κάτω των 20 ετών. Είναι πρώτος στην Ευρωπαϊκή κατάταξη κάτω των 20 ετών (σφύρα 7.2 Κg) και 5ος στην Παγκόσμια κατάταξη κάτω των 20 ετών (Σφύρα 6kg). Πριν από λίγες μέρες επιβεβαίωσε την εξαιρετική του πρόοδο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων κάτω των 23, σημειώνοντας επίδοση που ήταν η κορυφαία στον κόσμο στην κατηγορία κάτω των 20 ετών. Ο Κεσίδης βραβεύτηκε επίσης με έπαθλο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που απονέμεται στον καλύτερο αθλητή Στίβου.

Καλύτερη νεάνιδα αναδείχτηκε η αθλήτρια του Στίβου στη Σφυροβολία Βαλεντίνα Σάββα Το 2023 κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων κάτω των 20 ετών. Σημείωσε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην ίδια ηλικιακή κατηγορία και ήταν πρώτη στην παγκόσμια κατάταξη με Σφύρα 4 Kg. Η Σάββα διατηρεί και φέτος την κορυφαία επίδοση στον κόσμο στην ηλικιακή κατηγορία Κ20 με επίδοση 67.87μ. Βραβεύτηκε επίσης με το έπαθλο «Μαριάννα Ζαχαριάδη» που απονέμεται στην καλύτερη νεάνιδα αθλήτρια του Στίβου.

Το έπαθλο «Πεύκιος Γεωργιάδης» που απονέμεται προς τιμήν, του αείμνηστου πρώην Υπουργού Παιδείας Πεύκιου Γεωργιάδη, στον καλύτερο αθλητή/τρια που ξεχώρισε τόσο με τις επιδόσεις του στα μαθήματα όσο και με τις αγωνιστικές του επιτυχίες απονεμήθηκε στον Ιστιοπλόο Αιμίλιο Ποέρο. Γεννήθηκε στη Λεμεσό, και κατάγεται από την Κερύνεια και την Γερμανία. Είναι μαθητής της 5ης τάξης στο American International School of Cyprus. Μιλά την Ελληνική, Αγγλική και Γερμανική γλώσσα και είναι άριστος μαθητής με γενικό βαθμό GPA 3.92 από 4.00. Στο θαλάσσιο στίβο κατέλαβε την 6η θέση στο Παγκόσμιο αγώνα στην κατηγορία ILCA6 κάτω των 17 ετών, και την 23η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών. Κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης.

Ομαδικά Αθλήματα

Κορυφαίος Έφηβος ομαδικού αθλήματος αναδείχτηκε καλαθοσφαιριστής του Κεραυνού Στροβόλου και στέλεχος των Εθνικών ομάδων Στέφανος Τίγκας. Αγωνίστηκε σε όλες τις Εθνικές ομάδες, και το 2023 ως στέλεχος της Εθνικής Κ18 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Για την αγωνιστική του παρουσία, και το ήθος του βραβεύτηκε από τη FIBA, ύστερα από ψηφοφορία όλων των προπονητών του πρωταθλήματος ως ο πολυτιμότερος καλαθοσφαιριστής της διοργάνωσης.

Κορυφαία Νεάνιδα ομαδικού αθλήματος αναδείχτηκε η αθλήτρια του Beach Volley Αλεξάνδρα Γκουσάροβα. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Beach Volley της Κύπρου. Το καλοκαίρι του 2023 συμμετείχε στο CEV Beach Volleyball Nations Cup Women 2023 στο Apeldoorn της Ολλανδίας όπου κατέκτησε την 3η θέση του ομίλου.

Ακολουθούν οι πίνακες όλων των Βραβεύσεων:

ΑΝΩΤΑΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Παύλος Κοντίδης

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ» ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2023

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ : Παύλος Κοντίδης (Ιστιοπλοΐα/Laser).

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ : Έλενα Κουλιτσένκο (Στίβος / Άλμα εις Ύψος)

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΟΕ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2023

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΗΒΟΣ : Ιωσήφ Κεσίδης (Στίβος / Σφυροβολία)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΕΑΝΙΔΑ : Βαλεντίνα Σάββα (Στίβος / Σφυροβολία)

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΗΒΟΣ : Στέφανος Τίγκας (Καλαθόσφαιρα / Εθνική Ομάδα / Κεραυνός Στροβόλου)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΕΑΝΙΔΑ : Αλεξάνδρα Γκουσάροβα (Μπιτς Βόλεϊ / Εθνική Ομάδα)

ΕΠΑΘΛΟ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»

ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΙΒΟΥ : Ιωσήφ Κεσίδης (Σφυροβολία)

ΕΠΑΘΛΟ «ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ»

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ : Βαλεντίνα Σάββα (Σφυροβολία)

ΕΠΑΘΛΟ «ΠΕΥΚΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ»

ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΗΒΟ/ΝΕΑΝΙΔΑ ΑΘΛΗΤΗ/ΜΑΘΗΤΗ: Αιμίλιος Ποέρος (Ιστιοπλοΐα / Laser )

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023 ΑΝΑ ΑΘΛΗΜΑ

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ / ΒΡΑΒΕΙΟ «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» : Χρυσοστόμου Φίλιππος (ΑΠΟΕΛ/Εθνική Ομάδα) Χριστοφόρου Θέα (Απόλλων Λεμ./Εθνική ομάδα)

ΚΑΝΟ /ΒΡΑΒΕΙΟ «ΚΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ» : Σιρότιν Ντάνιελ Λάρα Αμπτουζάιντε

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΒΡΑΒΕΙΟ «ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ» : Γρηγορίου Αλέξανδρος Μανώλη Αγάθη

ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ / ΒΡΑΒΕΙΟ «ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ» : Στυλιανίδης Άρης Αντωνίου Έλλη

ΧΑΝΤΜΠΟΛ / ΒΡΑΒΕΙΟ «ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ» : Τάρτιος Χρίστος (Παρνασσός Στροβόλου) Χρίστου Μαρία (Α.Σ.Λατσιά)

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ : Λουκά Ορθόδοξος Τσιολάκκη Μαίρη

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ : Τίμινης Ανδρέας Ανδρονίκου Νίνα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ : Ντουμπρόβσκαγια Αλεξάντρα

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ : Ιωάννου Αλέξανδρος Ιωάννου Ζωή

ΓΚΟΛΦ : Λοϊζίδης Ανδρέας

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ : Σάββα Νεόφυτος Χαραλάμπους Γεωργία

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ : Τουκολόκοβα Βέρα

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΡΙΣΗ : Σιαρπέλ Ηλίας Μελετιέ Φωτεινή

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ : Κωνσταντίνου Ανδρέας

ΙΠΠΑΣΙΑ : Γεωργίου Πέτρος Πολυβίου Ελένη

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ : Ποέρος Αιμίλιος Γεωργίου Ανδριανή

ΚΑΡΑΤΕ : Χαραλαμπίδης Σταύρος Αλέξανδρος Ευσταθίου Κωνσταντίνα

KICK-BOXING : Ψαράς Στέφανος Αριστοτέλους Ραφαέλλα

KUNG FU: Κυριάκου Κωνσταντίνος Ηλιάδη Δανάη

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ : Γεωργίου Σάββας Λοσκούτοβα Αικατερίνα

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ / ΔΙΑΘΛΟ : Βότσης Ανδρέας Μουρατιάν Μελίσσα

ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ : Κοκόσης ΝικόλαςΙωάννου Σοφία

ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ: Χριστοφή Νικόλας

ΞΙΦΑΣΚΙΑ : Εμμανουηλίδης Αλέξανδρος Χριστοφή Ιόλη

ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ : Μπράαμ Σεμπάστιαν Λεβέντη Εμμέλεια

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΕΣ : Γιακόβλεβα Στεφανία

ΠΑΛΗ : Ελευθεριάδης Δημόκριτος

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ : Άχχας Χριστόδουλος Σόλωνος Χρυσοβαλάντω

ΠΥΓΜΑΧΙΑ : Βέλιος Σπύρος Αμπτουλλατίφ Λάιλα

ΣΚΑΚΙ : Αντωνίου Ραφαήλ Μπουζάνα Χριστίνα

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Ποντίκης Ανδρέας Μελή Χαρά

ΣΚΟΥΟΣ: Χρίστου Αντώνης Νεοκλέους Μαρίζα

ΣΤΙΒΟΣ : Κεσίδης Ιωσήφ Σάββα Βαλεντίνα

ΤΖΟΥΝΤΟ : Αντωνίου Γιάννης Χριστοδουλίδη Αδαμαντία

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Θωμά Χρίστος Μοτίτη Χρυστάλλα

ΤΡΙΑΘΛΟ : Κωνσταντίνου Αλέξανδρος Σοφοκλέους Αντωνία

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ : Κασιουρής Ανδρέας Λοϊζίδου Άντρεα

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ: Τίγκας Στέφανος (Κεραυνός Στροβόλου/Εθνική ομάδα) Πατσαλίδου Ευδοκία (Αχιλλέας Καϊμακλίου /Εθνική ομάδα)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ BEACH : Σαββίδης Αλέξης (Εθνική ομάδα) & Χρυσοστόμου Άννινος Αλέξιος (Εθνική ομάδα) Αλεξάνδρα Γκουσάροβα (Εθνική ομάδα)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Ζάνος Σάββα (Ολυμπιακός Λευκωσίας / Τορίνο Ιταλίας) Παναγιώτου Μαρία (Apollon Ladies)

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ : Κουσιάππας Παναγιώτης (Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας)

ΧΟΚΕΪ Κολγκάνοφ Ντιμίτρι Γουέστ Αρετή

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Στον δρόμο για το Παρίσι είμαστε όλοι Team Cyprus» - Το μήνυμα της ΚΟΕ λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Στον δρόμο για το Παρίσι είμαστε όλοι Team Cyprus» - Το μήνυμα της ΚΟΕ λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Στον δρόμο για το Παρίσι είμαστε όλοι Team Cyprus» - Το μήνυμα της ΚΟΕ λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Χάλκινο μετάλλιο σε καμπ στα Ολυμπιακά νερά της Μασσαλίας για τον Παύλο Κοντίδη

Χάλκινο μετάλλιο σε καμπ στα Ολυμπιακά νερά της Μασσαλίας για τον Παύλο Κοντίδη

Χάλκινο μετάλλιο σε καμπ στα Ολυμπιακά νερά της Μασσαλίας για τον Παύλο Κοντίδη

Τελευταία ευκαιρία για συμμετοχή στην Ολυμπιάδα για τους Κύπριους σκοπευτές

Τελευταία ευκαιρία για συμμετοχή στην Ολυμπιάδα για τους Κύπριους σκοπευτές

Τελευταία ευκαιρία για συμμετοχή στην Ολυμπιάδα για τους Κύπριους σκοπευτές

«Έλεγξα τον εαυτό μου, νιώθω πιο σίγουρη!»

«Έλεγξα τον εαυτό μου, νιώθω πιο σίγουρη!»

«Έλεγξα τον εαυτό μου, νιώθω πιο σίγουρη!»