Ανακοίνωση ΚΟΠ: «Διαψεύδουμε αναταραχή στους διαιτητές - προς ανανέωση με Μεσσίνα»

Δημοσιεύθηκε 2.4.2024

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα για δήθεν αναταραχή στους κόλπους των διαιτητών και αποστολή τελεσιγράφου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα σε σχέση με τη συνεργασία της Ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Ντομένικο Μεσσίνα.

Η ΚΟΠ αξιολογεί ως θετικό το έργο που επιτελεί ο κ. Μεσσίνα και προτίθεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να συζητήσει μαζί του την ανανέωση του συμβολαίου του και για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ταυτόχρονα, η ΚΟΠ απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για διαφύλαξη της ομαλής διεξαγωγής ενος άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος τόσο στην πρώτη όσο και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας