Δεν θα μείνει... αναπάντητη

Δημοσιεύθηκε 24.3.2023
Δεν θα μείνει... αναπάντητη

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η ΑΕΚ μετά τη βαριά τιμωρία (ποινή αποκλεισμού για έξι μήνες) που επιβλήθηκε στον Τσάβι Ρόκα από τον αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη. Θυμίζουμε ότι ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπράσινων κατηγορήθηκε για επίθεση στον τέταρτο διαιτητή του αγώνα με τον Απόλλωνα στις 13 Μαρτίου, στην πρεμιέρα των πλέι οφ, και συγκεκριμένα για κτυπήματα στην κοιλιά και στον λαιμό.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, προέβη χθες σε μια αιχμηρή ανάρτηση - αντίδραση για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ρόκα, προαναγγέλλοντας δυναμική αντίδραση και προσφυγή στο Εφετείο εκ μέρους του σωματείου της Λάρνακας. «Οι ποινές που έχουν επιβληθεί στον Τσάβι Ρόκα αποτελούν μέγιστη πρόκληση, η οποία δεν θα μείνει αναπάντητη. Έχω ήδη δώσει οδηγίες όπως ληφθεί κάθε μέτρο που έχουμε στη διάθεσή μας για να ξεγυμνωθούν τα ασύστολα ψεύδη στη βάση των οποίων συντάχθηκε το κατηγορητήριο εναντίον μας και τα αλλότρια κίνητρα που καθοδήγησαν την Δικαστική Επιτροπή στην επιβολή των απαράδεκτων ποινών. Μέχρι τώρα θα ανέμενε κάποιος ότι, τόσο ο αθλητικός δικαστής όσο και άτομα του διοικητικού προσωπικού της ΚΟΠ, θα είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν και να πάνε στα σπίτια τους. Έχουν υποπέσει σε τόσα λάθη και παραλείψεις κι έχουν κατ' επανάληψη εκτεθεί από το Εφετείο, με αποτέλεσμα να έχουν απωλέσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Καλώ την Εκτελεστική Επιτροπή να πράξει αυτό που οι ίδιοι θα έπρεπε να πράξουν από μόνοι τους. Να είναι όλοι βέβαιοι ότι η αντίδρασή μας θα είναι δυναμική», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ο οποίος αφήνει σαφέστατες αιχμές για την ΚΟΠ και την κυπριακή διαιτησία.

«Είναι στιγμές σαν αυτές που διερωτάσαι αν αξίζει να προσπαθείς να στηρίξεις την ταλαιπωρημένη κυπριακή διαιτησία, διαφοροποιώντας τον εαυτό σου από τους υπόλοιπους, όταν αυτοί που θέλεις να στηρίξεις προσπαθούν να σε βλάψουν βασιζόμενοι σε ασύστολα ψεύδη. Είναι στιγμές σαν αυτές που διερωτάσαι πού επενδύεις τα λεφτά σου, όταν ο οργανισμός στον οποίο ανήκεις έχει αυτού του επιπέδου διοικητικό προσωπικό και δικαστικό σώμα», σημείωσε με νόημα.

Ρεπό ξεκούρασης

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σε πιο ήπιους ρυθμούς διεξάγονται οι προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες μέρες μετά το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα σε Κύπρο και Ευρώπη. Οι κιτρινοπράσινοι θα πάρουν ρεπό ξεκούρασης το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (27/3) ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ένα παιχνίδι που, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, είναι άκρως καθοριστικό για την ΑΕΚ, αφού μόνο με νίκη βολεύεται.

Από αυτό τον αγώνα θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Λέδες και Τόμοβιτς. Οι Βόσνιοι διεθνείς Πίριτς και Μιλίσεβιτς αναμένεται να επιστρέψουν στη βάση τους την ερχόμενη Τρίτη (28/3). Όσον αφορά τον Γκιούρτσο, την ερχόμενη εβδομάδα εκτιμάται ότι θα μπει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης και θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Περιμένουν «δώρο» το πρωτάθλημα

Περιμένουν «δώρο» το πρωτάθλημα

Περιμένουν «δώρο» το πρωτάθλημα

Το ατσάλι της Ομόνοιας, τεστ για την ΑΕΚ

Το ατσάλι της Ομόνοιας, τεστ για την ΑΕΚ

Το ατσάλι της Ομόνοιας, τεστ για την ΑΕΚ

Στο RIK HD το Πετρολίνα ΑΕΚ - Ανόρθωση

Στο RIK HD το Πετρολίνα ΑΕΚ - Ανόρθωση

Στο RIK HD το Πετρολίνα ΑΕΚ - Ανόρθωση

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο