Πρόκληση ιστορική και καθοριστική (Πιθανή 11αδα)

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 26.7.2022
Πρόκληση ιστορική  και καθοριστική (Πιθανή 11αδα)

Ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ και στα δύο ημίχρονα του καθοριστικού απογευματινού επαναληπτικού (18:30) με τη Μίντιλαντ στο «ΑΕΚ Αρένα», όπως στο δεύτερο μέρος του αγώνα στη Δανία, σύμφωνα με τον Χοσέ Λουίς Όλτρα, προκειμένου η ομάδα της Λάρνακας να εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρόκριση στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που εάν επιτευχθεί θα έχει θετικό αντίκτυπο όχι μόνο στο πρεστίζ του συλλόγου, αλλά θα γεμίσει με εκατομμύρια τα ταμεία, αφού η ΑΕΚ θα έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μιλώντας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο 53χρονος Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε «ιστορικό αγώνα» για την ΑΕΚ τον επαναληπτικό με τη Μίντιλαντ, για την οποία είπε πως είναι μία σπουδαία ομάδα. Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και για τον ίδιο, καθότι θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την νέα του ομάδα μέσα στην έδρα της, μπροστά στο κοινό της. «Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι σαν ομάδα.

Χρειαζόμαστε, επίσης, τη δυναμική στήριξη του κόσμου μας, έτσι όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε ιστορία», ανέφερε ο Όλτρα στις πρώτες του τοποθετήσεις. Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Μπρούνο Γκάμα, ενώ σημείωσε πως είναι πιθανόν να προβεί σε μία ή δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα στη Δανία.

Ερωτηθείς για τις καιρικές συνθήκες και την αφόρητη ζέστη που θα επικρατεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα δήλωσε ότι η ζέστη θα παίξει τον δικό της ρόλο, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να κάνει το κατάλληλο παιχνίδι προκειμένου να υποχρεώσει τους αντιπάλους της να τρέξουν πολύ μέσα στο γήπεδο, ώστε να τους κάνει να υποφέρουν, κατά την έκφρασή του. Ερωτηθείς, εξάλλου, για τη συμμετοχή του Σίστο στην αποστολή της Μίντιλαντ, ο Όλτρα είπε ότι αυτό δεν διαφοροποιεί το πλάνο της ομάδας του, σημείωσε, ωστόσο, ότι πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο επιθετικό. Όσον αφορά τον Εβάντερ, εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα προλάβει τον σημερινό επαναληπτικό, καθότι αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού. Παρατήρησε, όμως, ότι η Μίντιλαντ διαθέτει καλούς παίκτες για να τον αντικαταστήσουν. «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με όλους τους ποδοσφαιριστές του αντιπάλου», επισήμανε.

Ο Όλτρα τόνισε, ακόμα, ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στο ψηλό παιχνίδι των Δανών, κυρίως από τις στατικές φάσεις, αφού στον πρώτο αγώνα από τα στημένα οι παίκτες της Μίντιλαντ ήταν πολύ επικίνδυνοι.

Με αλλαγές η ενδεκάδα

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι θα απαρτίζεται από τους Πίριτς, Ροσάλες ή Χριστοφόρου, Γκαρσία, Μιλίσεβιτς, Τόμοβιτς, Σανχούρχο, Γκουστάβο, Τρισκόφσκι, Λόπες ή Ολαντούζι, Γκιούρτσο και Φαράζ. Το πιο πιθανό είναι ο Μπρούνο Γκάμα να αγωνιστεί ως αλλαγή.

Ο Όλτρα αποκάλυψε πως η ομάδα του εξασκήθηκε στα πέναλτι, σε περίπτωση που η πρόκριση κριθεί στην άχαρη αυτή διαδικασία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
BINTEO: «Μην νομίζετε ότι θα είναι εύκολο» προειδοποιεί ο Μπεν Σιμόν

BINTEO: «Μην νομίζετε ότι θα είναι εύκολο» προειδοποιεί ο Μπεν Σιμόν

BINTEO: «Μην νομίζετε ότι θα είναι εύκολο» προειδοποιεί ο Μπεν Σιμόν

Για το όνειρο αλλά και τον Μπεν Σιμόν

Για το όνειρο αλλά και τον Μπεν Σιμόν

Για το όνειρο αλλά και τον Μπεν Σιμόν

Υπέταξε τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ κι έκανε το 1-0 στα ημιτελικά

Υπέταξε τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ κι έκανε το 1-0 στα ημιτελικά

Υπέταξε τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ κι έκανε το 1-0 στα ημιτελικά

Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών