Αγωνία για Λοΐζου

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 20.4.2021
Αγωνία για Λοΐζου

Ο αγώνας με την ΑΕΛ είναι τη Δευτέρα και αυτό δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες μέρες να κάνουν την αποφόρτισή τους χωρίς μεγάλη πίεση.


Ο Γιάννης Κούσουλος δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό και ως εκ τούτου θα προλάβει την αναμέτρηση, ενώ ο προπονητής Χένινγκ Μπεργκ θα έχει δύο επιπλέον επιλογές μιας και επιστρέφουν από τιμωρία οι Τόμας Χούμποτσαν και Μίχαλ Ντούρις.

Η αγωνία λοιπόν της τεχνικής ηγεσίας αλλά γενικά και του ιατρικού επιτελείου αφορά τον Λοΐζο Λοΐζου ο οποίος είχε τραυματιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό και έμεινε εκτός στην τελευταία αναμέτρηση με την Ανόρθωση. Για την ώρα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και μέχρι την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ