Έφυγε κι αυτός

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 16.4.2021
Έφυγε κι αυτός

Επιχείρηση… σκούπα στον Ερμή καθώς μετά την αποδέσμευση του Ντομπρασίνοβιτς, ο Λουκάς Φανιέρος άνοιξε και την πόρτα της εξόδου στους ποδοσφαιριστές.


Όπως επισήμανε ο Σάκης Κύπρου (ΣΠΟΡ FΜ 95.0) που αποχώρησε από τους «φτεροπόδαρους», έχει μιλήσει ήδη με άλλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το σχετικό απόσπασμα: «Ήταν μια κοινή απόφαση για το καλό της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο, ο οποίος ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα δύο χρόνια. Προχωρούμε για την επόμενη μέρα. Ψάχνω για την Α' Κατηγορία ομάδα. Περιμένω να τελειώσει η σεζόν, μίλησα ήδη με μια-δύο ομάδες και θα πάρω τις αποφάσεις μου».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ