Δεν έχει άλλη επιλογή

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 10.4.2021
Δεν έχει άλλη επιλογή

Με την ταμπέλα του αουτσάιντερ, αλλά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα πάει στο ΓΣΠ η Ένωση για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ. Με νέο δίδυμο στην τεχνική ηγεσία τους Λευτέρη Ελευθερίου και Χριστόφορο Χριστοφή, οι οποίοι θα κοουτσάρουν για πρώτη φορά τους βυσσινί, η Ένωση θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα, έστω και εάν τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος της.  Δεν έχει επιλογή όμως εκτός από το να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα έχει και να χτυπήσει το παιχνίδι αφού τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει πλέον επικίνδυνα.


Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ένωση προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες που την οδήγησαν στην προτελευταία θέση, που έφερε και το διαζύγιο με τον Φερέρ, αλλά και με τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα που κράτησαν 13 παίκτες εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες (συνολικά είχε 21 κρούσματα), γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο δύσκολη είναι η σημερινή αποστολή για τους βυσσινί.

Η ενδεκάδα που θα παρατάξουν οι Ελευθερίου και Χριστοφή παραμένει άγνωστη λόγω του κορωνοϊού που σάρωσε την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως η Ένωση θα παίξει με ενδεκάδα ανάγκης.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ