Μένει ή φεύγει;

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 8.4.2021
Μένει ή φεύγει;

«Έχω 2-3 πολύ καλές επιλογές στα χέρια μου, περιμένω όμως να τελειώσει το πρωτάθλημα από σεβασμό στο κλαμπ και την διοίκηση θα αποφασίσω μετά και θα ανακοινώσω το τι θα κάνω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Γιαννιώτας.


Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του προτάσεις, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2021. Για την ώρα, παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις των κυανόλευκων. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως η προσοχή του Απόλλωνα είναι στραμένη στο αγωνιστικό και στην κατάκτηση του τίτλου. Έπειτα, θα ανοίξει το κεφάλαιο επεκτάσεων-μεταγραφών.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ