Για την πάρτη του!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 28.2.2021
Για την πάρτη του!

Δέκα παιχνίδια απαλλαγμένα από το άγχος. Με αυτό τον φακό αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό την πρώτη συμμετοχή τους στο α' γκρουπ. Οι μαυροπράσινοι ξεμπέρδεψαν οριστικά από τα σενάρια υποβιβασμού και πλέον για την… πάρτη τους θα κοντραριστούν με τους μεγάλους, για να αποδείξουν ότι αξίζουν τη θέση που κατέχουν.


Αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι στο Μακάρειο με τη συμπολίτισσα Ομόνοια (16:00), στο οποίο ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κρατήσει το παράσημο ότι είναι ο μόνος που δεν έχασε φέτος από την Ομόνοια. Επιπλέον, μέσω του παιχνιδιού αυτού θα κρατηθεί σε εγρήγορση ενόψει του πρώτου αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου (03/03, 19:00) κόντρα στον Εθνικό.


Ο προπονητής της ομάδας Τσέντομιρ Γιανέφσκι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τσούπιτς, Σαμπίνια, Κα, Ζαχαρίου και Γκουστάβο, που έμειναν εκτός αποστολής.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ