Δύσκολη η πρόβλεψη

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 23.2.2021
Δύσκολη η πρόβλεψη

Το πρωτάθλημα μπορεί να περιμένει αφού στο πρόγραμμα υπάρχει και παιχνίδι κυπέλλου. Με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ αύριο, ως τυπικά φιλοξενούμενη, η Ομόνοια θα επιδιώξει να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο που θα της δώσει το πάνω χέρι για την πρόκριση στα ημιτελικά.


Ξέρει πως ο αντίπαλος «καίγεται» και έτσι πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και να μην παρασυρθεί από το γεγονός ότι δεν είναι και στα καλύτερά του. Ένα πληγωμένο θηρίο είναι πάντα επικίνδυνο. Κοιτά όμως τη δική της μεριά και θέλει να πάρει μακριά τη... βαλίτσα και σε αυτόν τον θεσμό. Είναι ικανή να το πράξει και το απέδειξε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα ήταν ιδανικό να... τριτώσει το καλό κόντρα στους γαλαζοκίτρινους αφού κέρδισε και στα δύο ματς πρωταθλήματος (3-0, 1-0).

Τα συνεχόμενα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, που προέρχονται συνάμα από μια κοπιαστική χρονιά με σερί παιχνίδια στην Ευρώπη, επιβάλλουν και σωστή διαχείριση του ρόστερ. Ο Χένινγκ Μπεργκ απέδειξε πολλές φορές φέτος πως αυτό το κάνει και δικαιώνεται εκ του αποτελέσματος.

Ενόψει λοιπόν του αυριανού παιχνιδιού, ο Νορβηγός τεχνικός εκτιμάται πως θα προβεί σε περισσότερες από τέσσερις αλλαγές. Πολύ πιθανόν να αλλάξει και πάλι σύστημα, επαναφέροντας το 4-4-2. Στο κέντρο της άμυνας θα επανέλθει ο Άνταμ Λανγκ ενώ στο κέντρο ο Βίτορ Γκόμες θα δώσει μάλλον ανάσες στον Γιάννη Κούσουλο μιας και ο Γκόμεθ είχε μείνει εκτός με τον Ερμή λόγω καρτών. Τώρα, στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Λοΐζου με τον Μποτεάκ θα «παλέψουν» για τη θέση, με τον Τζιωνή να κινείται στο άλλο. Έτσι σε αυτήν την περίπτωση εκτός θα μείνει ο Τιάγκο. Τέλος, το δίδυμο της επίθεσης, η λογική λέει πως θα είναι οι Ασάντε και Τσέποβιτς. Αν ο Σέρβος δεν είναι απόλυτα έτοιμος, τότε ο Παπουλής θα παίξει είτε ως δεύτερος φορ είτε ως επιτελικός στο σύστημα 4-2-3-1.

Με την άμυνα οδηγό

Η Ομόνοια δείχνει μια αξιοζήλευτη συνέπεια στην αμυντική γραμμή. Έχει δεχθεί μόλις 13 στα 26 παιχνίδια. Με οδηγό λοιπόν την άμυνα θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης. Από εκεί και πέρα, όσες φορές βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα τόσο το καλύτερο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ