Πράσινη ανωτερότητα

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 21.2.2021
Πράσινη ανωτερότητα

Η Ομόνοια πιστοποίησε τον τίτλο του φαβορί που είχε πριν το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και με τη νίκη της με 1-0 παρέμεινε στην κορυφή. Θα μπει έτσι από... θέση οδηγού στα πλέι οφ και την 1η αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.


Για 16ο παιχνίδι οι πράσινοι μένουν αήττητοι, διάστημα στο οποίο πέτυχαν δώδεκα νίκες και έφεραν τέσσερις ισοπαλίες. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι τριφυλλοφόροι, αν ήταν πιο προσεχτικοί, θα έκαναν πιο εύκολο το έργο τους.


Προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Ασάντε (μετά από ασίστ και πάλι του Λέτσιακς), ένα τέρμα που μέτρησε μέσω του VAR, ενώ απώλεσε και πέναλτι στο 43ο λεπτό. Είχε επίσης και αρκετές άλλες ευκαιρίες για να ... ησυχάσει, με τον Τζιωνή να χάνει τρεις.


Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ απείλησε μία με δύο φορές, δεν είχε καλή παρουσία και  έδειξε επηρεασμένος από το γεγονός ότι δεν είχε το... μεγάλο κίνητρο από τη στιγμή που έμεινε εκτός εξάδας από προηγουμένως.Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν την Τετάρτη για το κύπελλο, ένας θεσμός που για τον ΑΠΟΕΛ είναι ο μοναδικός δρόμος για έξοδο στην Ευρώπη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ