Έναν σωρό κίνητρα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 20.2.2021
Έναν σωρό κίνητρα

Νίκη σε βάρος του «αιώνιου» αντιπάλου. Διατήρηση στην κορυφή και είσοδος στα πλέι οφ από θέση ισχύος. Συνέχιση του αήττητου σερί που είναι στα δεκαπέντε παιχνίδια, διάστημα στο οποίο πέτυχε έντεκα νίκες και έφερε τέσσερις ισοπαλίες. Να κρατήσει το αήττητο στην έδρα της αλλά και στα παιχνίδια ντέρμπι. Έναν σωρό λοιπόν από κίνητρα έχει η Ομόνοια στην αποψινή (18:30) αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ.


Οι πράσινοι έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί που είχαν με τους γαλαζοκίτρινους στο παιχνίδι του α' γύρου (0-3) και θέλουν να ξεκινήσουν ένα δικό τους σερί, παραμένοντας στο πρώτο σκαλοπάτι του πίνακα, μπαίνοντας με περίσσια ψυχολογία στο πιο κρίσιμο κομμάτι του πρωταθλήματος. Είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και καλούνται να το αποδείξουν σε ακόμα ένα ντέρμπι. Στα προηγούμενα που έδωσε, πέτυχε έξι νίκες και έφερε τρεις ισοπαλίες.

Με Τσέποβιτς!

Οποιαδήποτε πρόβλεψη για την ενδεκάδα και το αρχικό σχήμα είναι παρακινδυνευμένη. Τελικά, στην 20μελή αποστολή είναι και ο Μάρκο Τσέποβιτς αλλά κατά πόσον θα αρχίσει βασικός είναι κάτι που ξέρει μόνο ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του. Ο Φαμπιάνο ξεπέρασε το πρόβλημα και βρίσκεται στην αποστολή όπως και ο Γκόμες που έτσι και αλλιώς θα μείνει στον πάγκο για να παίξει ο Γκόμεθ που εξέτισε την τιμωρία του.

Τώρα, αν ο Τσέποβιτς δεν βρίσκεται στην ενδεκάδα, ίσως έχουμε διαφοροποίηση στον αγωνιστικό σχηματισμό από τον Χένινγκ Μπεργκ και από το 4-4-2 επιλέξει το 4-2-3-1 με την είσοδο του Παπουλή στην ενδεκάδα. Επίσης, παρά την επιστροφή Σέχου από τιμωρία, δεν είναι σίγουρο αν θα προτιμηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας αφού εκεί και ο Χούμποτσαν αποτελεί αξιόπιστη επιλογή.

Από εκεί και πέρα, ο Λέτσιακς θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ οι Λανγκ και Λούφτνερ θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Γκόμεθ και Κούσουλος θα έχουν ανασταλτικό ρόλο στο κέντρο, με τον Παπουλή πιο μπροστά τους. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι οι Λοΐζου και Τιάγκο και στην κορυφή ο Ασάντε. Αν παραμείνει το 4-4-2, δίπλα από τον Αφρικανό θα βρεθεί ένας εκ των Τσέποβιτς ή Παπουλή.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ