Άδικα χάρηκαν!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 8.2.2021
Άδικα χάρηκαν!

Σαν μελωδία ακούστηκε αρχικά στα αυτιά των ΑΠΟΕΛιστών η είδηση για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης της εταιρείας «για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου».


Έστω κι αν η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προκάλεσε αντιδράσεις με την απόφασή της να την ορίσει στις 23 Μαρτίου και όχι συντομότερα.


Πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά καθώς η έκτακτη γενική συνέλευση δεν σημαίνει πως ο Πρόδρομος Πετρίδης δεδομένα αποχωρεί, παρά μόνο πως το σενάριο αυτό είναι πλέον πιθανό.


Διαβάζοντας μάλιστα οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ πως ο πρόεδρος της εταιρείας δηλώνει δημοσίως ότι θα αποφασίσει μέχρι τότε (23/3) αν θα διεκδικήσει επανεκλογή του, αρκετοί θα σκέφτηκαν πως... άδικα χάρηκαν.


Το σκηνικό πάντως δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα προκύψει ουσιώδες ενδιαφέρον για ανάληψη της εταιρείας ή αν η οικονομική κατάσταση απωθήσει όσους κάνουν σκέψεις να εμπλακούν με αποτέλεσμα ο Πρόδρομος να... παίξει μόνος.


Δείτε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Στο «κόκκινο» οι διεργασίες, ψήνεται παρέμβαση – Ποιες οι τρεις απαιτήσεις

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ