Όμορφα και απλά

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 7.2.2021
Όμορφα και απλά

Δεν έδωσε δικαιώματα η Ομόνοια απέναντι στη Δόξα, πανηγύρισε ολοκάθαρη νίκη (0-3) και συνόδευσε την επιτυχία αυτή και με καλή εμφάνιση. Και αυτό είναι που άρεσε περισσότερο. Γιατί πλέον μπορεί το αποτέλεσμα να είναι αυτό που μετρά στην παρούσα φάση, εντούτοις η Ομόνοια συνδύασε και τα δύο. Εν πολλοίς… έσβησε την προηγούμενη απώλεια απέναντι στον Ολυμπιακό και επανέφερε τα χαμόγελα.


Ήταν ένα καμπανάκι το χαστούκι της προηγούμενης αγωνιστικής, το οποίο λειτούργησε ως αφύπνιση. Και φάνηκε. Το διπλό με εμφατικό τρόπο κόντρα στη Δόξα, που έκανε τη ζημιά σε πολλούς, δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση λίγο πριν την είσοδο στα πλέι οφ και τους αγώνες κυπέλλου. Φτάνει φυσικά να υπάρξει και συνέχεια.


Από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Χένινγκ Μπεργκ μπήκαν με ξεκάθαρο στόχο. Εστίασαν στις αδυναμίες του αντιπάλου και τον «κτύπησαν». Δεν υπήρξε σε κανένα σημείο η χαλαρότητα και η υποτίμηση που εμφανίστηκε με τον Ολυμπιακό. Φυσικά χρειάστηκε και ο Φαμπιάνο σε μία φάση, αλλά για αυτό είναι μεγάλος τερματοφύλακας και πολύ σημαντικός στη φετινή πορεία, τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών. Εκεί που χρειάστηκε, είπε «όχι» και για ακόμα μία φορά δεν επέτρεψε παραβίαση της εστίας του.


Παπουλής και Ασάντε


Ο Χένινγκ Μπεργκ είχε… άστρο και έριξε στον αγώνα τον Παπουλή εκεί που η Ομόνοια άρχισε να μην πατά καλά. Ο Ελλαδίτης τον δικαίωσε αμέσως και με το γκολ του απλά… χαλάρωσε τους συμπαίκτες του. Με τα δύο που πέτυχε, έφτασε τα εφτά και είναι ο πρώτος σκόρερ των πρασίνων. Στο πρώτο μέρος όμως, ήταν άπιαστος ο Ασάντε. Ο Αφρικανός, παίζοντας δίπλα στον Τσέποβιτς, ήταν πολύ καλός και το μόνο που του έλειψε, ήταν το γκολ. Αποδεικνύεται πάντως ένας… απρόσμενος πρωταγωνιστής από τον Δεκέμβρη και μετά.


Καθόλου χρόνος…


Ένα παιχνίδι τελείωσε, άλλο ένα πλησιάζει. Την Τρίτη η Ομόνοια θα υποδεχθεί τη Νέα Σαλαμίνα και ασφαλώς δεν θέλει να πατήσει και πάλι… μπανανόφλουδα. Παίζει στην έδρα της και απαραιτήτως θα πρέπει να κερδίσει, ώστε να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Λεμεσού. Δεν θα είναι διαθέσιμος ο Χούμποτσαν λόγω τιμωρίας. Κάρτες συμπλήρωσε και ο Σέχου, αλλά η λογική λέει πως θα μείνει εκτός στο επόμενο, όταν θα επιστρέψει ο Σλοβάκος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ