Νίκη με πολλά οφέλη

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 6.2.2021
Νίκη με πολλά οφέλη

Νίκη χρυσάφι και σπουδαία από κάθε άποψη πέτυχε η Ένωση επί του Ερμή. Μία επιτυχία που πανηγυρίστηκε έξαλλα και από τον Κάρλος Φερέρ αλλά και από τους παίκτες. Επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου με τους ίδιους στόχους και με αυτήν ανέβηκε στους 24 βαθμούς και πήρε σημαντικές βαθμολογικές ανάσες.


Ο Μίκαελ Πανός πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ και χάρισε το τρίποντο στους βυσσινί. Ο Γάλλος μέσος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη βυσσινί φανέλα και δείχνει ότι είναι παίκτης που θα βοηθήσει. Θετικό ήταν και το ντεμπούτο του άλλου νεοαποκτηθέντα, του Μαροκινού μέσου Τζουν Μπάρνι. Στα αρνητικά περνά το ότι οι Μπάλαζιτς, Κυριάκου και Ενγκό δέχθηκαν κίτρινη κάρτα και θα χάσουν ένα από τα επόμενα δύο παιχνίδια με Πάφο ή Ανόρθωση.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ