![Γήπεδο logo](images/gipedo_logo.png)
![Logicom logo](images/logicom-logo.png)
Παρά το ενδιαφέρον πολλών ισπανικών και ευρωπαϊκών συλλόγων, ο Ανσού Φάτι, δήλωσε ότι θέλει να διεκδικήσει μία θέση του στον σχεδιασμό του Χάνσι Φλικ και στην Μπαρτσελόνα, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Ωστόσο, σύλλογοι από χώρες που το «μεταγραφικό παζάρι» παραμένει «ανοικτό», διεκδικούν με ιδιαίτερη θέρμη τον νεαρό επιθετικό. Οπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», τέσσερις ημέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Τουρκία, τόσο ο προπονητής της Γαλατασαράϊ, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, όσο και ο Ζοσέ Μουρίνιο, για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ, πιέζουν τον Φάτι για να συνεχίσει την καριέρα του στην γειτονική χώρα.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.