Για ακόμα μία υπέρβαση

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 5.2.2021
Για ακόμα μία υπέρβαση

Η Δόξα με… σταθερά και αργά βήματα, όχι μόνο από την αρχή του πρωταθλήματος είναι μακριά από περιπέτειες, αλλά είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες για να μπει στην εξάδα. Με 29 βαθμούς είναι στην 6η θέση και ελπίζει να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της α΄ φάσης.


Σήμερα φιλοξενεί (16:00) την Ομόνοια και ξέρει πολύ καλά πως αν καταφέρει και πάρει τη νίκη, αυτόματα θα κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για να μπει στο γκρουπ τίτλου. Έκανε ήδη δύο φορές την υπέρβαση, νικώντας στο Μακάρειο την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ, ενώ δεν έχασε ούτε από την ΑΕΚ (0-0). Με τρεις «μεγάλους» λοιπόν απέδειξε πως μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και ελπίζει να το πράξει και το απόγευμα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ