14… περνά… δεν περνά!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 1.2.2021
14… περνά… δεν περνά!

Τρέχουν να προλάβουν όσοι «στήνουν» τη ψηφοφορία της Τετάρτης για να παραμείνουν 14 οι ομάδες στην Α΄ κατηγορία. Όπως είναι γνωστό για να περάσει το 14 και να μην επιστρέψουμε στις 12, απαιτούνται 17 από τις 21 ψήφους του δ.σ. της ΚΟΠ.


Αυτή τη στιγμή, πέραν της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου που ζητά επιστροφή στις 12 ομάδες, υπέρ των 12 τάσσονται ξεκάθαρα οι ομάδες, Απόλλων, Ομόνοια και Ανόρθωση.


Από εκεί και πέρα διαρρέει ότι ακόμη ένας εκπρόσωπος αποφάσισε να ψηφίσει 12, οπόταν απομένει μόνο μια ψήφος για μην περάσει το 14!


Λέγεται ότι το σκέφτονται σοβαρά, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, χωρίς όμως να βγάλουν τίποτα προς τα έξω, παρά τις πιέσεις που δέχονται από τον κόσμο τους για να στηρίξουν την απόφαση για 12 ομάδες…


ΚΟΠΙΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ