Ουσιαστική κίνηση ο Ντίλαν Ουεντραόγκο

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 5:18 μμ Ενημερώθηκε 5:38 μμ
Ουσιαστική κίνηση ο Ντίλαν Ουεντραόγκο
Aπό δική του πάσα ο Ραφαήλ Μάμας σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και άνοιξε ο δρόμος για το διπλό.

Γενικά, ο Ντίλαν Ουεντραόγκο αποδεικνύεται από τις πιο ουσιαστικές κινήσεις της ΑΕΛ το περασμένο καλοκαίρι στη στελέχωση της ομάδας. Ο αμυντικός από την Μπουρκίνα Φάσο, γεννημένος στη Γαλλία, δεν έχασε ούτε λεπτό έως τώρα, συνεισφέροντας και επιθετικά, αφού σκόραρε στις νίκες επί Ομόνοιας 29ης Μαΐου (2-4) και Εθνικό Άχνας (5-2). Δεν αρκείται λοιπόν μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ εκτός από κεντρικός αμυντικός, μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας. Το ιδανικό για τον Κρις Κόλμαν είναι να συνεχίσει στον ίδιο τέμπο και να αποτελέσει σημαντικό κρίκο για να επιτευχθούν οι στόχοι.

Από εκεί και πέρα, στο μυαλό είναι η εντός έδρας μάχη με την ΑΕΚ στο άδειο «Άλφαμεγα» και θα ψάξει την πρώτη νίκη πάνω σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ