Πάνοπλο για το ντέρμπι κορυφής το ΘΟΪ

Δημοσιεύθηκε 4:28 μμ
Πάνοπλο για το ντέρμπι κορυφής το ΘΟΪ

Η Ένωση Νέων ΘΟΪ Λακατάμιας θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό Λατσιών, με τον οποίο ισοβαθμεί στο ρετιρέ με 10 βαθμούς, στον πιο σημαντικό αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λατσιών, στις 15:00.

Στο πιο δύσκολο παιχνίδι της, η ομάδα μας, καλείται να δείξει χαρακτήρα και να διευρύνει το νικηφόρο σερί της και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο προπονητής, Νώντας Χριστινάκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού.

«Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας, αλλά αυτό είναι καλό επειδή ανάλογα με την ποιότητα του αντιπάλου, ανεβαίνει και η δική μας ποιότητα, όπως έχει αποδειχθεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι απαιτητικό παιχνίδι, τοπικό ντέρμπι και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Εμείς θα παίξουμε με πίστη, όπως κάνουμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, ο κ. Χριστινάκης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ