Παραμένει στη θέση του Α΄Αντιπροέδρου της ΑΕΛ ο Χατζηγιάννης

Δημοσιεύθηκε 2:43 μμ
Παραμένει στη θέση του Α΄Αντιπροέδρου της ΑΕΛ ο Χατζηγιάννης
Ανακοίνωση από το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ. Παραμένει στο πόστο του ο Χατζηγιάννης...

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ενημερώνει ότι ο κ. Απόστολος Χατζηγιάννης παραμένει στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου του Σωματείου, παρά την αρχική του πρόθεση να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

Μετά από συζητήσεις με τα μέλη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ., και με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον του Σωματείου μας, ο κ. Χατζηγιάννης αποφάσισε να αναθεωρήσει και να παραμείνει στην εκλεγμένη του θέση, έτοιμος να συμβάλει δυναμικά στην αναδιοργάνωση του Σωματείου όπως αυτή άρχισε από τον περασμένο Μάιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την πλήρη στήριξη του στον κ. Χατζηγιάννη και καλεί τους φιλάθλους της ΑΕΛ να παραμείνουν ενωμένοι για την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σωματείο ΑΕΛ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ