Euroleague: Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την «διαβολοβδομάδα» κόντρα στη Φενέρ

Δημοσιεύθηκε 11:00 πμ
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την «διαβολοβδομάδα» κόντρα στη Φενέρ
Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αναμετρηθεί με τη Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης ξεκίνησε θετικά την πορεία του στην Euroleague φέτος, καθώς στην πρεμιέρα επικράτησε με 87-77 κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική κέρδισε την Μπάγερν Μονάχου με 94-79.

Ωστόσο, στη «διαβολοβδομάδα» χτύπησαν τα πρώτα «καμπανάκια». Απέναντι στην Παρί ο Παναθηναϊκός AKTOR γνώρισε την ήττα με 84-80 ενώ έχασε και στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ με 90-86. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, όμως έχει μπροστά της ένα δύσκολο έργο κόντρα στη Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» την Παρασκευή (25/10) θα κοντραριστούν με το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στις 20:45, με τον αγώνα να προβάλλεται στο Nova Sports 4.

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός AKTOR δε θα έχει μαζί του τους Ντίνο Μήτογλου και Ιωάννη Παπαπέτρου, καθώς ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα και έμειναν εκτός προπόνησης την Πέμπτη (24/10). Από την άλλη, η Φενέρ δε θα έχει τον Σανλί, αλλά θα έχει μαζί της τον Γκούντουριτς και τον Μέις.

Ο Αταμάν πριν το ματς είπε χαρακτηριστικά: «Η Φενέρμπαχτσε έχει εξαιρετική απόδοση στην εκκίνηση της σεζόν. Έχασαν από τον Ερυθρό Αστέρα στο τελευταίοι εντός έδρα τους, αλλά πήραν μεγάλα παιχνίδια όπως αυτά με τον Ολυμπιακό και την Εφές. Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Έχουμε αρκετό ρόστερ, φυσικά έχουμε και τα προβλήματα με τα φόργουορντ μας με σημαντικούς παίκτες που έχουν προβλήματα υγείας. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που έχουμε μεγάλο ρόστερ και θα πάμε εκεί να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το δύσκολο παιχνίδι».

Από τη μεριά του, ο Γιασικεβίτσιους ανέφερε: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προφανώς ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει πρόβλημα αν και έχει πολύ ταλέντο. Έχουν την ίδια ομάδα. Θα έχουν μεγάλο κίνητρο μετά από μερικές ήττες. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στον ημιτελικό του Βερολίνου, συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και ενσωματώνουμε τους νέους παίκτες».

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ