Η θέση Πάφου, Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ στη βαθμολογία του Conference League

Δημοσιεύθηκε 12:00 πμ
Η θέση Πάφου, Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ στη βαθμολογία του Conference League

Mε τρεις ήττες σημαδεύτηκε η βραδιάς για τις κυπριακές ομάδες στη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Εuropa League.

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 1-0 από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο ΓΣΠ και η Πάφος με το ίδιο σκορ στο στάδιο «Αλφαμέγα» η Πάφος από τη Χάιντενχαϊμ, ενώ με 2-0 έχασε η Ομόνοια εκτός έδρας με τη Χαρτς.

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής της διοργάνωσης καμία από τις κυπριακές ομάδες δεν βρίσκεται στις πρώτες οκτώ που θα συνεχίσουν μετά τη φάση των ομίλων στους «16» της διοργάνωσης.

Πάφος και Ομόνοια είναι εντός της 24άδας, σε θέση που οδηγεί στα πλέι οφ (σ.σ. θέσεις από 9 μέχρι 24), όντας στην 14η και 16η θέση αντίστοιχα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι 26ος .

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ