Έγραψε ιστορία σε βάρος του ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 10:13 μμ
Έγραψε ιστορία σε βάρος του ΑΠΟΕΛ


«Είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας, οι παίκτες μας έδειξαν πως μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε» δήλωσε ο προπονητής της Μπόρατς Μπάνια Λούκα μετά τη νίκη 1-0 επί του ΑΠΟΕΛ.

Ιστορική στιγμή για την ομάδα της Βοσνίας καθώς πρόκειται για την παρθενική επιτυχία σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Εξάλλου, είναι η πρώτη της παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους και μάλιστα παραμένει αήττητη, καθώς στην πρεμιέρα είχε φέρει ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ