Πλήρωσε την νωθρότητά της και τρίτωσε το... κακό για την Ομόνοια

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 9:39 μμ
Πλήρωσε την νωθρότητά της και τρίτωσε το... κακό για την Ομόνοια
Αδίκησε τον εαυτό της στη Σκωτία η Ομόνοια, δεχόμενη την ήττα με 2-0 από τη Χαρτς στο πλαίσιο της 2ης στροφής της League Phase στο Conference.

Και αυτό γιατί στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης στο «Tynecastle Park», ήταν… απούσα με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο γκολ σε διάστημα εφτά λεπτών (16΄, 23΄), κάτι που έφεραν την τρίτη σερί ήττα μετά από αυτές κόντρα σε Άρη και Ένωση.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας καλείται να βρει τι πάει λάθος αφού για τρίτο σερί παιχνίδι, η ομάδα του μένει άσφαιρη ενώ στην αναμέτρηση με τη Χαρτς δεν ήταν καλή ούτε στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι πράσινοι λοιπόν από την αρχή της αναμέτρησης έδωσαν δικαιώματα, με αποτέλεσμα στο 16΄ ο Φόρεστ να γράψει με αριστερό βολέ το 0-1, αξιοποιώντας το κενό από δεξιά. Και στο 23΄ ο Σπιτάλ με νέο βολέ, σε ενέργεια από αριστερά αυτή τη φορά, έκανε το 2-0. Εξέλιξη που ήταν φυσιολογική, απόρροια και των πολλών ατομικών λαθών, κυρίως των Ελάντερ και Ντιουνκού στο πρώτο μέρος ενώ δεν είχαν καλά πατήματα ούτε οι Εράκοβιτς και Μάριτς στο κέντρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην πηγαίνει καθόλου μπροστά η μπάλα.

Στην επανάληψη, η Ομόνοια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως χωρίς να κάνει κάτι σπουδαία επιθετικά. Οι Σκωτσέζοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα και κράτησαν μακριά από την εστία του Γκόρντον, τα επιθετικά ατού των πρασίνων. Η αλήθεια είναι πως η είσοδος αρχικά του Λοΐζου αντί του Σίμιτς που αποχώρησε με τραυματισμό αλλά και στη συνέχεια των Κακουλλή, Αλιούμ και Μασούρα, η Ομόνοια έγινε πιο επιθετική αλλά χωρίς ουσία.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

- Τέλος αγώνα

80΄- Σκοράρει η Χαρτς αλλά το γκολ ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ.

79΄- Η Ομόνοια είχε καλή ευκαιρία, βρήκε δοκάρι με τον Αλιούμ, όμως δόθηκε οφσάιντ.

72΄- Από το ύψος της περιοχής, ο Αλιούμ κάνει πολύ κακό σουτ σε εναλλαγή της μπάλας με τον Χαραλάμπους.

60΄- Από καλή θέση ο Σεμέδο, σουτάρει πολύ ψηλά.

53΄- Αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού ο Σίμιτς. Στη θέση του ο Λοΐζου.

- Έναρξη β΄ μέρους

- Τέλος α΄ ημιχρόνου

45+1΄ - Κεφαλιά του Ελάντερ από κτύπημα κόρνερ, περνάει λίγο έξω.

31΄ - Λίγο έξω το σουτ του Σπίταλ από το ύψος της περιοχής.

30΄ - Η κεφαλιά του Σίμιτς δεν ανησύχησε τον Γκόρντον, στην πρώτη επίσκεψη των πρασίνων στα αντίπαλα καρέ.

Δεν... μπήκε στο γήπεδο η Ομόνοια. Πολλά τα λάθη από τους παίκτες του Νταμπράουσκας με αποτέλεσμα να βρεθεί από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο.

- Δεν... μπήκε στο γήπεδο η Ομόνοια. Πολλά τα λάθη από τους παίκτες του Νταμπράουσκας με αποτέλεσμα να βρεθεί από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο.

23΄ - ΓΚΟΛ για την Χαρτς: Ο Σπίταλ με βολέ εντός περιοχής, δίνει αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

22΄ - Κακή έξοδος από τον Φαμπιάνο, ο Κεντ από καλή θέση, έστειλε την μπάλα έξω.

22΄ - Φοβερή απόκρουση από τον Φαμπιάνο στον αριστερό σουτ του Σάνγκλαντ που ήταν ανενόχλητος μέσα στην περιοχή.

16΄ - ΓΚΟΛ για την Χαρτς: Από δύσκολη γωνιά, ο Φόρεστ από αριστερά, άνοιξε το σκορ για τους Σκωτσέζους, με τους πράσινους να έχουν κάκιστη αμυντική συμπεριφορά.

- Ξεκίνησε ο αγώνας

XAΡΤΣ: Γκόρντον, Φόρεστερ (63΄ Γκεγόκε), Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ (84΄ Μακέι), Φόρεστ (73΄ Πένραϊς), Μπόατενγκ, Ντεβλίν, Σπιτάλ (73΄ Ντχάντα), Σάνγκλαντ, Βάργκας (63΄ Γκραντ).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Ντιουνκού (67΄ Μασούρας), Eλάντερ, Κουλιμπαλί, Χαμάς (84΄ Κίτσος), Μάριτς, Εράκοβιτς, Χαραλάμπους, Σίμιτς (53΄ Λοΐζου), Σεμέδο (67΄ Αλιούμ), Στεπίνσκι (67΄ Κακουλλής).

ΣΚΟΡΕΡ: 16΄ Φόρεστ, 23΄ Σπιτάλ / -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 3΄ Σάνγκλαντ, 48΄ Φόρεστερ, 57΄ Γκόρντον / 6΄ Μάριτς, 61΄ Κουλιμπαλί

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μίχακ Όκενατς (Σλοβακία)

VAR: Μάρτιν Ντοχάλ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ