Κόντρα και στον κακό εαυτό της η Ανόρθωση

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 24.10.2024
Κόντρα και στον κακό εαυτό της η Ανόρθωση
Μαζί με τη νεοφώτιστη Ομόνοια 29ης Μαΐου, η Ανόρθωση έχει καταγράψει μέχρις στιγμής τα χειρότερα αποτελέσματα μακριά από τη δική της έδρα

Σε τέσσερις αγώνες η «Κυρία» έχει δεχθεί δύο ήττες και έφερε ισάριθμες ισοπαλίες. Συνεπώς, την ερχόμενη Δευτέρα (28/10) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ θα κληθεί να παίξει και κόντρα στον κακό εαυτό της.

Το σερί άνευ νίκης, σε εκτός έδρας παιχνίδια, επεκτείνεται στους έξι αγώνες εάν προσθέσουμε και τα δύο στο φινάλε της περσινής χρονιάς.

Το τελευταίο διπλό είχε επιτευχθεί στο γήπεδο όπου είναι η επόμενη υποχρέωση της απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, κερδίζοντας τον Απρίλιο τους γαλαζοκίτρινους με 2-0, μία νίκη που ήταν η πρώτη για την Ανόρθωση με τον Γιάννο Οκκά στον πάγκο.

Ο Κύπριος τεχνικός, που βρίσκεται και ο ίδιος υπό πίεση για να βελτιώσει την ομάδα του, δεν υπολογίζει στους Χρυσοστόμου και Μλάντοβιτς και ενδεχομένως ούτε στον Ρόγκουλιτς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ