Επιδιώκοντας να μπει... σφήνα

Δημοσιεύθηκε 24.10.2024
Επιδιώκοντας να μπει... σφήνα
Από τα τέλη Ιανουαρίου, όταν κέρδισε κατά σειρά Οθέλλο, Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα, η ΑΕΛ παλεύει να κολλήσει τρεις συνεχόμενες νίκες, κάτι που θα επιδιώξει να πετύχει την ερχόμενη Κυριακή (27/10, 19:00) φιλοξενώντας την ΑΕΚ, μετά τα δύο συναπτά τρίποντα με Εθνικό (5-2) και Νέα Σαλαμίνα (0-2).

Δύσκολο το εγχείρημα απέναντι στην ανεβασμένη ομάδα της Λάρνακας, όμως στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων αισιοδοξούν ότι αυτή τη φορά θα έρθει η νίκη απέναντι σε μια ομάδα των πάνω διαζωμάτων.

Εξάλλου, ο αγώνας αυτός είναι ο πρώτος από μία σειρά με συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, που περιλαμβάνει επίσης Ανόρθωση (εκτός) και ΑΠΟΕΛ (εκτός) και - μετά τη διακοπή - τον συμπολίτη Άρη (εντός).

«Στα επόμενα παιχνίδια θα μετρήσουμε δυνάμεις, θα δώσουμε εξετάσεις αν μπορούμε να μπούμε σφήνα. Εμάς ο στόχος μας είναι να μπούμε στην εξάδα. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουμε βαθμούς σε τέτοια ματς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή «Ντέρμπι» και τον ΠΟΛΙΤΗ 107.6.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ