Νταμπράουσκας: «Πρέπει να αντιδράσουμε μετά το αποτέλεσμα του Σαββάτου»

Δημοσιεύθηκε 9:13 μμ
Νταμπράουσκας: «Πρέπει να αντιδράσουμε μετά το αποτέλεσμα του Σαββάτου»
Ο προπονητής της Ομόνοιας προέβη σε συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Χαρτς στη Σκωτία η ώρα 19:45 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής των πρασίνων.

Πως νιώθεις που είσαι εδώ;

«Είναι ιδαίτερες οι σχέσεις μεταξύ Λιθουανίας και Σκωτίας. Υπάρχει σύνδεση μεταξύ Λιθουανίας και Χάρτς. Οι περισσότεροι στην Λιθουανία υποστηρίζουν Χάρτς»

Πόσο δύσκολο είναι να αναλύσεις την ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή; Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά;

«Ναι είναι κάπως μπερδεμένο. Έχει κάνει μόνο ένα παιχνίδι. Πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές. Υπάρχει μια δομη ξεκάθαρη. Ξέρουν οι παίκτες τι πρέπει να κάνουν, γι’αυτό και ήρθε η νίκη το Σάββατο. Πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι. Είχαμε μόνοι δύο προπονήσεις και έτσι περισσότερο είδαμε βίντεο. Δουλέψαμε όμως κάποιους αυτοματισμούς»

Είναι η πρώτη φορά στη χρονιά κατά την οποία η ομάδα δέχεται μια κριτική μετά τα τελευταία αποτελέσματα

«Η οποιαδήποτε κριτική πρέπει να μένει στον προπονητή και όχι στους παίκτες. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να βρισκόμαστε εδώ. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι για να αντιδράσεις. Η κριτική πρέπει να μείνει μόνο σε μένα για τον αγώνα με την ΕΝΠ γιατί φτιάξαμε αρκετές φάσεις και σίγουρα οι παίκτες έκαναν ότι μπορούσαν. Το αυριανό ματς είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και εμείς είμαστε έτοιμοι. Θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη που θα μας δώσει πολύ περισσότερα από τρείς βαθμούς».

Για τον κόσμο που ταξίδεψε στο Εδιμβούργο: «Πάντα ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα και είναι φυσιολογικό. Πρέπει να γνωρίζουν όμως ότι εμείς πάντα δουλεύουμε και παλεύουμε για την νίκη. Είμαστε περήφανοι και νιώθουμε την στήριξη τους».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε και ο Στεπίνσκι:

Αναλυτικά:

«Πρέπει κάθε αγώνα να δίνουμε τα πάντα και αύριο είμαι σίγουρος πως θα επιβεβαιώσουμε την ποιότητα μας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την ίδια συνέπεια. Πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι ποιοι είμαστε, αυτό θα κάνουμε και αύριο. Είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο.»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ