Τι είπε για Κιέζα και Ζότα ο Σλοτ

Δημοσιεύθηκε 7:00 μμ
Τι είπε για Κιέζα και Ζότα ο Σλοτ
Ο Άρνε Σλοτ, δήλωσε ότι τα προβλήματα τραυματισμού του Φεντερίκο Κιέζα σχετίζονται με την έλλειψη προετοιμασίας.

Ενόψει του παιχνιδιού με τη Λειψία, ο Άρνε Σλοτ, μίλησε για τους τραυματισμούς του Φεντερίκο Κιέζα και του Ντιόγκο Ζότα. Το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα από τη Γιουβέντους, ύψους 12,5 εκατομμυρίων λιρών, έχει αγωνιστεί μόνο για 78 λεπτά σε τρεις εμφανίσεις με τον σύλλογο από τότε που μετακόμισε από την Ιταλία.

Ο Κιέζα δεν έχει αγωνιστεί από την τρίτη φάση του Carabao Cup τον περασμένο μήνα, στη νίκη επί της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ, και δεν ταξίδεψε με την ομάδα για τον αγώνα του Champions League εναντίον της Λειψίας την Τετάρτη, με τον Σλοτ να είναι απρόθυμος να δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

«Ο Φεντερίκο, έχασε ολόκληρη την προετοιμασία και στη συνέχεια μπήκε σε ένα πρωτάθλημα όπου η ένταση μπορεί να είναι υψηλότερη από αυτή της ιταλικής λίγκας», δήλωσε ο Σλοτ. «Αυτό κάνει δύσκολη τη μετάβαση στα επίπεδα έντασης στα οποία βρίσκεται η υπόλοιπη ομάδα. Είναι δύσκολο να πούμε (πότε θα επιστρέψει), αλλά είναι μεγάλη απογοήτευση για εκείνον που μπαίνει και βγαίνει συνεχώς από τις προπονήσεις.

Λυπάμαι για εκείνον, αλλά υπέγραψε ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο, οπότε θα δούμε τι θα μας προσφέρει. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, δεν είναι διαθέσιμος».

Ο Ντιόγκο Ζότα επίσης δεν ταξίδεψε στη Γερμανία, αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της νίκης της Κυριακής με 2-1 επί της Τσέλσι στο Άνφιλντ. Ωστόσο, ο Σλοτ πιστεύει ότι ο Πορτογάλος επιθετικός υποφέρει από μώλωπες στα πλευρά και όχι από κάτι πιο σοβαρό.

«Όλοι είδαμε τον Ντιόγκο να δέχεται ένα χτύπημα όταν προσπαθούσε να κινηθεί προς την εστία και τον ανέτρεψαν», εξήγησε.

«Αυτό δεν ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς ο άλλος παίκτης έπεσε πάνω του και αυτό τον πόνεσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να συνεχίσει ούτε να ταξιδέψει μαζί μας εδώ. Είναι δύσκολο να κρίνουμε αυτή τη στιγμή πόσο θα διαρκέσει. Ένιωσε πόνο κάπου εδώ (δείχνει στο στήθος), είναι μελανιασμένο, οπότε θα πρέπει να δούμε πόσο θα κρατήσει».

Ο Κόνορ Μπράντλεϊ αναμένεται να μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες με τραυματισμό στα πλευρά που υπέστη σε διεθνή αγώνα, ενώ οι Χάρβι Έλιοτ και Άλισον παραμένουν επίσης εκτός.

Εάν η Λίβερπουλ κερδίσει τη Λειψία, θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που θα έχει κερδίσει 11 από τα 12 πρώτα παιχνίδια μιας σεζόν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ