Πληγώθηκε από τον Ελ Αραμπί στο παρελθόν αλλά τώρα τον απολαμβάνει

Δημοσιεύθηκε 5:32 μμ Ενημερώθηκε 5:33 μμ
Πληγώθηκε από τον Ελ Αραμπί στο παρελθόν αλλά τώρα τον απολαμβάνει
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε για το πόσο υπόφερε από τον Μαροκίνο στράικερ στο παρελθόν στην θητεία του στην ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προέβη σε συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Μπόρατς και σε ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος για την «φόρμα» του Ελ Αραμπί αυτός απάντησε:

«Είναι σπεσιαλίστας στα γκολ και η αλήθεια έχω υποφέρει απ' αυτή την ειδικότητα του όταν ήταν στον Ολυμπιακό, τώρα θα προσπαθήσω να τον απολαύσω όσο περισσότερο γίνεται.»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ