«Η ομάδα δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο - Στο χέρι του Οκκά να αλλάξει την κατάσταση»

Δημοσιεύθηκε 12:19 μμ
«Η ομάδα δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο - Στο χέρι του Οκκά να αλλάξει την κατάσταση»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Χριστόφορος Μιχαηλούδης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τόσο στην ήττα από την ΑΕΚ όσο και την κριτική στον Γιάννη Οκκά.

«Η ομάδα δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο», είπε για την αναμέτρηση στο «Αρένα» και πρόσθεσε: «Είχαμε άσχημη εμφάνιση. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε τελική, ήταν μία εμφάνιση πολύ κακή, το παραδέχθηκε και ο προπονητής μας, ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Γυρίζουμε πλέον σελίδα και βλέπουμε το ματς με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ».

Για τα σχόλια και τις αντιδράσεις του κόσμου και για το αν υπάρχει θέμα προπονητή, δήλωσε: «Είδα αυτές τις αντιδράσεις, πρέπει να βλέπουμε τις απόψεις του κόσμου. Στην Κύπρο και στην Ελλάδα τη μία είσαι ο καλύτερος και την άλλη ο χειρότερος. Τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην ομάδα. Στηρίζεται ο Οκκάς και είναι στο χέρι του να αλλάξει την κατάσταση».

Σχολίασε και την επόμενη αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ: «Ακολουθούν ματς… φωτιά, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Άρης. Εμείς πάμε στο ΓΣΠ με απουσίες. Θα λείψει ο τιμωρημένος Χρυσοστόμου. Ο Μλάντοβιτς έχει θλάση, θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και μάλλον θα είναι εκτός και ο Ρόγκουλιτς. Ο Χρυσόπουλος θα είναι στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ και θα απουσιάσει με την ΑΕΛ λόγω καρτών».

Κληθείς να σχολιάσει την πολύ καλή παρουσία του Χρυσοστόμου, σημείωσε: «Κάνει πολύ καλή δουλειά, τα πάει πολύ καλά φέτος, τον πίστεψε ο Οκκάς, κέρδισε και κλήση στην Εθνική ομάδα, τον πιστεύουμε αρκετά και όπως είπαμε σε άλλες μας δηλώσεις θα τον καλέσουμε για επέκταση του συμβολαίου του».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ