Ξεκάθαρα... χαμένη η Ομόνοια

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 21.10.2024
Ξεκάθαρα... χαμένη η Ομόνοια

Από τις ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους, η μόνη που την... πάτησε ήταν η Ομόνοια.

Και μάλιστα, θεωρητικά είναι το πιο εύκολο έργο από όλους τους άλλους, με βάση το γεγονός ότι έπαιζε στην έδρα της, με την Ένωση να είχε ένα σωρό τραυματισμούς. Οι πράσινοι από την 3η θέση, οπισθοχώρησε στην 6η και από το -1 από την κορυφή την 5η αγωνιστική, δύο αγωνιστικές μετά είναι στο -7.

Είναι ξεκάθαρα... χαμένη η Ομόνοια στην 7η στροφή της Cyprus League by Stoiximan με τις υπόλοιπες ομάδες της πεντάδας να κερδίζουν, εύκολα ή δύσκολα, με αποτέλεσμα να έχουμε και τριπλή ισοβαθμία στην 3η θέση και στους 13 βαθμούς. Εκεί βρίσκουμε ΑΕΚ, Απόλλων και ΑΠΟΕΛ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ